ROMÂNIA BREAKING NEWS

Dacian Cioloș deschide administrația guvernamentală spre societate și conlucrare cu grupurile politice din Parlament

Dacian Cioloș deschide administrația guvernamentală spre societate și conlucrare cu grupurile politice din Parlament

Premierul desmentat, Dacian Cioloș a declarat că intenționează să deschidă administrația guvernamentală spre societate și să lucreze îndeaproape cu grupurile politice din Parlament pentru „a progresa împreună” pe proiectele ce vor fi propuse, el precizând că în perioada următoare se va concentra pe formarea echipei transmite mediafax citat de Romaniabreakingnews.ro

Dacian Cioloș a declarat că intenționează să deschidă administrația guvernamentală spre societate și să lucreze îndeaproape cu grupurile politice din Parlament pentru „a progresa împreună” pe proiectele ce vor fi propuse, el precizând că în perioada următoare se va concentra pe formarea echipei.

„Sunt conștient de faptul că trecem printr-o perioadă, cred eu, cheie pentru societatea românească, o perioadă în care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesită o prezență publică a Guvernului, în așa fel încât să asigure puntea de legătură între diferite instituții ale statului și aș spune, mai precis, între politic și societate. Și sunt conștient de faptul că acest lucru se așteaptă de la viitorul Guvern, să fie în măsură să aibă urechea aplecată la cei care au idei, nu doar pentru a ridica problemele cu care ne confruntăm, dar și pentru a identifica soluțiile pentru a merge mai departe și, în același timp, să aibă acest Guvern înțelepciunea și maturitatea să poată să lucreze cu Parlamentul, cu cei care sunt în măsură să ia deciziile care să ne permită să progresăm”, a spus Dacian Cioloș, la Palatul Cotroceni, după ce președintele Klaus Iohannis a făcut anunțul privind desemnarea sa pentru funcția de prim-ministru.

Potrivit lui Cioloș, acest mod de lucru „ne va dovedi maturitate și ne va permite să schimbăm ceea ce este de schimbat în societate”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: