ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cuvintele cheie ale crizei politice din România: DRAGNEA – VÂLCOV – CEASLOV – RUSIA !

Cuvintele cheie ale crizei politice din România: DRAGNEA – VÂLCOV – CEASLOV – RUSIA !

Premierul Sorin Grindeanu a criticat miercuri conducerea PSD pentru că a inclus printre măsurile neîndeplinite de guvern şi strângerea relaţiilor economice cu Rusia. Grindeanu a făcut aluzii la o presupusă relaţie între Valcov, Dragnea şi Rusia, şi a pronunţat în permanentă apăsat numele cu rezonanţe slave al lui Valcov. De asemenea, a folosit în repetate rânduri cuvântul de origine slavă „ceaslov” pentru a desemna raportul stufos al conducerii PSD, potrivit hotnews.ro

„La capitolul de Politică Externă (din raportul de evaluare a PSD – n. red.), printre nerealizări e trecută dezvoltarea relaţiilor cu Rusia. Îmi asum. Ştiam că România e în Uniunea Europeană, iar UE a impus sancţiuni economice Rusiei. Poate că domnul Valcov şi ceilalţi ştiu altceva. Şi de-asta trebuie să plec, probabil”, a declarat Grindeanu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria după ce conducerea PSD a anunţat că i-a retras sprijinul politic.

„Azi s-a dat acea justificare, acel ceaslov… Revin la acel ceaslov prezentat de Valcov: rar mi-a fost dat să văd aşa ceva” – două exemple de folosire a unui cuvânt rar utilizat în vorbirea liberă.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: