ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cuvintele cheie ale crizei politice din România: DRAGNEA – VÂLCOV – CEASLOV – RUSIA !

Cuvintele cheie ale crizei politice din România: DRAGNEA – VÂLCOV – CEASLOV – RUSIA !

Premierul Sorin Grindeanu a criticat miercuri conducerea PSD pentru că a inclus printre măsurile neîndeplinite de guvern şi strângerea relaţiilor economice cu Rusia. Grindeanu a făcut aluzii la o presupusă relaţie între Valcov, Dragnea şi Rusia, şi a pronunţat în permanentă apăsat numele cu rezonanţe slave al lui Valcov. De asemenea, a folosit în repetate rânduri cuvântul de origine slavă „ceaslov” pentru a desemna raportul stufos al conducerii PSD, potrivit hotnews.ro

„La capitolul de Politică Externă (din raportul de evaluare a PSD – n. red.), printre nerealizări e trecută dezvoltarea relaţiilor cu Rusia. Îmi asum. Ştiam că România e în Uniunea Europeană, iar UE a impus sancţiuni economice Rusiei. Poate că domnul Valcov şi ceilalţi ştiu altceva. Şi de-asta trebuie să plec, probabil”, a declarat Grindeanu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria după ce conducerea PSD a anunţat că i-a retras sprijinul politic.

„Azi s-a dat acea justificare, acel ceaslov… Revin la acel ceaslov prezentat de Valcov: rar mi-a fost dat să văd aşa ceva” – două exemple de folosire a unui cuvânt rar utilizat în vorbirea liberă.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: