ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cursanți ai Colegiului Național de Afaceri Interne din România, în vizită la Cernăuți

Cursanți ai Colegiului Național de Afaceri Interne din România, în vizită la Cernăuți

PM394image003În Sala de Marmură a Universității Naționale “Iuri Fedkovici” din Cernăuți a avut loc, joi, o întâlnire între șeful Departamentului regional Cernăuți al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Serhi Piligrim, cu un grup de cursanți ai Colegiului Național de Afaceri Interne din România, adjunctul consulului general al României la Cernăuți, Ionel Ivan, autorități locale și funcționari din Parlamentului român – informează un comunicat remis de Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei.

Șeful Poliției din regiunea Cernăuți, Serhi Piligrim, a vorbit pe scurt despre istoria și structura administrativă a regiunii, în special în ceea ce privește principalele sarcini ale departamentului regional de poliție.

“Pot să vă asigur că întreaga poliție din regiunea Cernăuți lucrează pentru ca fiecare rezident sau oaspete al regiunii să se simtă în siguranță” – a remarcat Pilgrim, adăugând că, peste câteva zile, se apropie sărbătorile lunii mai, iar polițiștii sunt pregătiți să asigure ordinea publică, pentru a preveni posibile incidente și pentru a asigura un week-end relaxant pentru toți cetățenii.

La rândul său, lectorul univ.dr. Cătălin Andruș, de la Colegiului Național de Afaceri Interne din România, a mulțumit gazdelor din regiune pentru ospitalitate și a menționat că un astfel de schimb de experiență este un pozitiv și informativ pentru ambele părți, mai ales pentru că există posibilitatea ca cei care sunt colaboratori ai forțelor de ordine din Ucraina să poată fi instruiți în România.

Serhi Pilgrim, de asemenea, a mulțumit oaspeților români pentru vizită și și-a exprimat încrederea că buna tradiție de cooperare a angajaților din ministerele de interne din Ucraina și România va exista și în viitor.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: