ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cumunicat de Presă: Se contramandează evenimentul dedicat celor „102 Ani de la Unirea Basarabiei cu România” la Parlamentul României

Cumunicat de Presă: Se contramandează evenimentul dedicat celor „102 Ani de la Unirea Basarabiei cu România” la Parlamentul României

Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina a transmis redacției RBN Press un Comunicat de Presă prin care anunță contramandarea evenimentului dedicat „Unirii Basarabiei cu România” de la Parlamentul României, în contextul „Stării de Urgență” decretat la nivel național din cauza Pandemiei de Corona Virus (covid-19). 

Redăm mai jos textul Comunicatului:

Cumunicat de Presă

18 martie 2020

Având in vedere situația de Instituire a Stării de Urgență pe teritoriul României, la data de 16 martie 2020, cât și a creșterii gradului de restricții de la o zi la alta, Consiliul Național al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina (CN-ACPBB) decide contramandarea evenimentului  „Adevăruri istorice, împlinirile unei generații  și povara geopoliticii” dedicat împlinirii a „102 Ani de la Unirea Basarabiei cu România și a 30 de ani de activitate a Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina”, precum și a Adunării Generale a reprezentanților Asociației,  care ar fi urmat sa aibe loc la data de 21 martie 2020 la Palatul Parlamentului.

Evenimentul dedicat Unirii Basarabiei cu România și Adunarea Generală a ACPBB vor fi reprogramate numai după ridicarea „Stării de Urgență”, la o dată care va fi anunțată public.

Președintele Consiliului Național al  Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina

Marian Clenciu

 Documentul original

Download the PDF file .

 

 

 

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: