ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cum vede presedintele Klaus Iohannis evolutia proiectului european?

Cum vede presedintele Klaus Iohannis evolutia proiectului european?

Presedintele Iohannis si proiectul european. Cum vede presedintele Klaus Iohannis evolutia proiectului european? Ne putem multumi cu fraze vagi si neangajante?

Presedintele, Klaus Iohannis, a tinut, miercuri, un discurs in fata diplomatilor straini acreditati la Bucuresti transmitand intentia de a pastra neschimbate directiile sale de politica externa: o relatie stransa cu SUA si atasamentul fata de proiectul unificarii europene.

Ne vom limita deocamdata la acest al doilea aspect. In primul rand, Presedintele a reafirmat preferinta sa pentru continuarea procesului de integrare: „Vrem – a spus el – o aprofundare a integrarii europene, aceasta fiind una din solutiile pentru multiplele crize europene pe care le traversam”, potrivit Deutsche Welle.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: