ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cum poate deveni România una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene?

Cheile posibilului succes românesc: infrastructură modernă, demografie şi capital uman, eficienţă publică şi privată.
Cum poate deveni România una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene?

Dacă în următori 20 de ani România se concentrează pe cele trei mari priorități, respectiv infrastructură modernă, demografie, capital uman, eficiență publică și privată, poate deveni una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene, cu o economie de patru ori mai mare, susțin într-un comunicat reprezentanții Consiliului Investitorilor Străini (FIC).

„România are potențialul să devină, în 20 de ani, una dintre primele 10 economii ale Uniunii Europene, mărindu-și economia de patru ori, dacă se concentrează pe trei arii cheie și aplică guvernanța necesară implementării unui plan pe termen lung”, se arată ân comunicatul FIC.

Ritmul actual de creștere a economiei românești, deși încurajator, nu este sustenabil pe termen lung, în absența unei abordări strategice susțin reprezentanții mediului de afaceri reuniți sub umbrela FIC

Campania  denumită sugestiv „VA URMA”, lansată de Consiliului Investitorilor Străini (FIC), își propune în primul rând să comunice cu publicul și cu toți actorii relevanți, cu scopul de conștientizare a potențialul pe care îl are România și pe care îl poate mobiliza odată ce și-a asumat o astfel de ambiție și o strategie integrată, coerentă pe termen lung, cu priorități bine definite.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: