ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Cum l-am cunoscut pe Regele Mihai” – masă rotundă la Biblioteca Naţională a României

„Cum l-am cunoscut pe Regele Mihai” – masă rotundă la Biblioteca Naţională a României

Asociația Tineretului Regalist organizează, împreună cu Biblioteca Naţională a României, miercuri, 26 octombrie, de la ora 18:00, o masă rotundă cu tema „Cum l-am cunoscut pe Regele Mihai”, amintiri și evocări despre personalitatea Majestății Sale Regele Mihai I al României. Potrivit comunicatului de presă, transmis de organizatori, evenimentul este parte din  seria  „Conferințele Bibliotecii Naționale a României”.

Vor evoca amintirile lor cu Majestatea Sa:
-Dinu Zamfirescu, fost deținut politic și exilat, președintele Consiliului Științific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc;
-Georgeta Filitti, istoric, membru de onoare al Academiei Române;
-Constantin Marțian, Președintele Alianței Civice;
-Mircea Emilian Stoica, Președintele-Comandant al Asociației Tradiția Militară;
-Anastasia Cristea, doctorand în jurnalism și științele comunicării;
-Răzvan Apetrei, muzician, director general al Corului Regal, președintele Asociației Tineretului Regalist.

Moderatorii discuției vor fi jurnalistul Bogdan Șerban-Iancu, co-realizatorul emisiunii „Ora Regelui”, și Oleg Chiseliov, elev al Liceului Teoretic „Pro Succes” din Chișinău.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: