ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

Liderul formațiunii Partidului Nostru, Renato Usatâi, se lăuda cu rezultatul bun pe care îl are partidul său într-un sondaj, cu o săptămână înainte de publicarea acestuia informează romanibreakingnews.ro citând Info Moldova.

R_-UsatiiLa 17 februarie Usatâi a difuzat o înregistrare video în care spunea că a văzut rezultatele unui sondaj, potrivit căruia formațiunea sa s-ar afla pe primul loc, scrie Puterea.info.

Internauții se întreabă de unde știa Usatâi rezultatele sondajului cu o săptămână înainte de publicarea lui? Iar unii fac mișto de Usatâi și sondaj. „Puterea este în sondaje”, comentează un internaut, făcând referire la sloganul politic al lui Usatâi. „Aceasta e pornografie, dar nu sondaj”, scrie altul.

Miercuri, în presă au apărut mai multe comentarii potrivit cărora sondajul prezentat miercuri a fost făcut la comanda lui Renato Usatâi, prin aceasta explicându-se ratingul înalt care este atribuit atât partidului pe care îl conduce cât și lui personal.

Amintim că sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, după cum susțin organizatorii, ceea ce ar însemna că Usatîi cunoștea rezultatele deja la patru zile după finalizarea cercetărilor pe teren. 

Citiți și

Sondaje falsificate în RM? Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul preferințelor electorale din RM

Publicat de romaniabreakingnews.ro –  Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: