ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

Liderul formațiunii Partidului Nostru, Renato Usatâi, se lăuda cu rezultatul bun pe care îl are partidul său într-un sondaj, cu o săptămână înainte de publicarea acestuia informează romanibreakingnews.ro citând Info Moldova.

R_-UsatiiLa 17 februarie Usatâi a difuzat o înregistrare video în care spunea că a văzut rezultatele unui sondaj, potrivit căruia formațiunea sa s-ar afla pe primul loc, scrie Puterea.info.

Internauții se întreabă de unde știa Usatâi rezultatele sondajului cu o săptămână înainte de publicarea lui? Iar unii fac mișto de Usatâi și sondaj. „Puterea este în sondaje”, comentează un internaut, făcând referire la sloganul politic al lui Usatâi. „Aceasta e pornografie, dar nu sondaj”, scrie altul.

Miercuri, în presă au apărut mai multe comentarii potrivit cărora sondajul prezentat miercuri a fost făcut la comanda lui Renato Usatâi, prin aceasta explicându-se ratingul înalt care este atribuit atât partidului pe care îl conduce cât și lui personal.

Amintim că sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, după cum susțin organizatorii, ceea ce ar însemna că Usatîi cunoștea rezultatele deja la patru zile după finalizarea cercetărilor pe teren. 

Citiți și

Sondaje falsificate în RM? Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul preferințelor electorale din RM

Publicat de romaniabreakingnews.ro –  Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: