ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi! „Clarvăzătorul” Usatîi știa dinainte rezultatele sondajului din RM!

SHARE
, / 332 1

Liderul formațiunii Partidului Nostru, Renato Usatâi, se lăuda cu rezultatul bun pe care îl are partidul său într-un sondaj, cu o săptămână înainte de publicarea acestuia informează romanibreakingnews.ro citând Info Moldova.

R_-UsatiiLa 17 februarie Usatâi a difuzat o înregistrare video în care spunea că a văzut rezultatele unui sondaj, potrivit căruia formațiunea sa s-ar afla pe primul loc, scrie Puterea.info.

Internauții se întreabă de unde știa Usatâi rezultatele sondajului cu o săptămână înainte de publicarea lui? Iar unii fac mișto de Usatâi și sondaj. „Puterea este în sondaje”, comentează un internaut, făcând referire la sloganul politic al lui Usatâi. „Aceasta e pornografie, dar nu sondaj”, scrie altul.

Miercuri, în presă au apărut mai multe comentarii potrivit cărora sondajul prezentat miercuri a fost făcut la comanda lui Renato Usatâi, prin aceasta explicându-se ratingul înalt care este atribuit atât partidului pe care îl conduce cât și lui personal.

Amintim că sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, după cum susțin organizatorii, ceea ce ar însemna că Usatîi cunoștea rezultatele deja la patru zile după finalizarea cercetărilor pe teren. 

Citiți și

Sondaje falsificate în RM? Politicianul care a “investit” sume mari pentru a ieși bine în sondajul preferințelor electorale din RM

Publicat de romaniabreakingnews.ro –  Cum l-a luat gura pe dinainte pe Renato Usatîi

One Comment

Părerea ta contează

© Copyright 2012 - ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press