ROMÂNIA BREAKING NEWS

CSAT: Decizii privind Carta Albă a Apărării, Strategia de ordine publică și contribuția la forțele de menținere a păcii de sub egida ONU

CSAT: Decizii privind Carta Albă a Apărării, Strategia de ordine publică și contribuția la forțele de menținere a păcii de sub egida ONU
Consiliul Suprem de Apărare a Țării

Consiliul Suprem de Apărare a Țării

CSAT a aprobat Carta Albă a Apărării și Strategia de ordine publică. Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că CSAT a aprobat mai multe documente pentru implementarea Strategiei Naționale de Apărare a Țării, printre care planul de implementare a acestui document, Carta Albă a Apărării și Strategia de ordine publică, transmite Q Magazine preluat de romaniabreakingnews.ro. „Prima temă este modul în care se implementează Strategia Națională de Apărare a Țării. Au fost aprobate o serie de documente care s-au întocmit pentru a putea aplica această strategie, printre care planul de implementare, Carta albă a Apărării, strategia care se referă la ordinea publică și alte documente care țin de același complex”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, după ședința CSAT.

Iohannis: România trebuie să aibă o contribuție mai mare la forțele de menținere a păcii de sub egida ONU. Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în ședința CSAT „toată lumea a fost de acord” că România va trebui să aibă o contribuție mai mare în ceea ce privește participarea la forțele de menținere a păcii aflate sub egida Organizației Națiunilor Unite, scrie Economica.net citată de romaniabreakingnews.ro. „Un punct puțin mai aparte s-a referit la participarea României la forțele de menținere a păcii organizate sub egida ONU și aici toată lumea a fost de acord că va trebui să avem o contribuție mai mare decât este cea pe care o avem acum”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă, după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: