ROMÂNIA BREAKING NEWS

Crosul pentru viață în București. Eveniment caritabil pentru sprijinirea unor mame și copii în situații speciale, a ajuns la ediția a III-a

Crosul pentru viață în București. Eveniment caritabil pentru sprijinirea unor mame și copii în situații speciale, a ajuns la ediția a III-a

Crosul pentru viață este un eveniment caritabil ajuns la ediția a III-a, ce se desfășoară în luna martie, în cadrul Lunii pentru Viață. Studenți pentru viață, în colaborare cu Pegas Triatlon Club, vă invită sâmbătă, 18.03.2017, începând cu ora 09.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza să participați la una din cele două curse de 10 km, respectiv 3 km și să vă înscrieți copiii la cursele dedicate lor.

Alături de partenerii evenimentului, organizatorii au pregătit un eveniment special în care bucuria de a alerga și de a câștiga premii se împletește cu susținerea unei cauze nobile: sprijinirea femeilor aflate în situații de criză și a familiilor cu copii mici ce trec prin momente dificile și pentru care ajutorul prompt este vital.

Anul acesta, organizatorii și-au propus sprijinirea unui număr de 10 mame și 14 copii, pentru a acoperi costurile nevoilor de bază: alimentație, igienă, utilități, consultații medicale. Suportul acordat de către Studenți pentru viață include și acțiuni în zona de consiliere în vederea orientării profesionale și a incluziunii sociale cât și îmbunătățirea calității vieții pentr aceste persoane.În pluis, ne dorim asigurarea unui fond de urgență pentru situațiile de criză, din ce în ce mai frecvent apărute.

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență grupurilor țintă, la solicitarea acestora și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc social în care se află grupurile țintă.

Dupa desfășurarea evenimentului se va publica pe site-ul crosulpentruviata.ro situația donațiilor.

Hai cu noi, sâmbătă, 18. 03. 2017. la Crosul pentru viață!
Alătură-te bucuriei! Înscrie-te ACUM!

Pentru vizualizarea paginii de Ustream se poate da click și pe link-ul direct:

http://www.ustream.tv/channel/22116070

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: