ROMÂNIA BREAKING NEWS

CRIMEEA – SEMNAL DE ALARMĂ! Presiuni fără precedent! Grupe de militari ÎNARMAȚI intră cu FORȚA în casele oamenilor!

CRIMEEA – SEMNAL DE ALARMĂ! Presiuni fără precedent ! Grupe de militari ÎNARMAȚI intră cu FORȚA în casele oamenilor!

armata rusa in Crimeea (1)

Surse R.B.N.Press din Crimeea ne-au comunicat că zilele acestea, în orașele Sevastopol și Simferopol din Crimeea, așa zisele autorități rusofone au trimis grupe de militari înarmați, care merg din casă în casă, la fiecare ușă pentru a face recensământul pentru referendumul de duminică, ocazie cu care iau în evidență numărul de persoane care locuiesc în casă, datele lor, în plus acești militari îi întreabă pe fiecare cetățean în parte cum au de gând să voteze.

Unele familii nu au deschis ușa acestor forțe, în mod special familiile de ucraineni care au o pondere de aproximativ 25 % din populația Crimeei și tătarii care sunt aproape 15 %.

Militarii au cerut instrucțiuni ce să facă în cazul în care locatarii nu deschid ușa?

Răspunsul primit de la superiori a fost să se tragă cu armele în broaștele ușilor și să intre cu forța peste cei care nu au vrut să deschidă. Ceea ce militarii au și pus în aplicare!

Chiar în acest moment se comit abuzuri de neimaginat împotriva populației civile care sunt de cu totul altă parere și orientare decât directiva si viziunea Moscovei.

Aceasta este viziunea „noi democrații” care amenință granița Europei!

 

Exclusiv R.B.N.Press

140301104127-russia-ukraine-troops-03-horizontal-gallery

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.