ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cotidianul ’’ADEVARUL’’ a deschis o dezbatere: ’’CE FACEM CU ROMANIA’’

P A M F L E T

 Izbitoare vulgaritatea cu care patronii acestui cotidian bucureștean și o parte din redactorii lefegii și-au intitulat dezbaterea, dovedind continua poziția anti-românească, de blamare, discreditare și denigrare a României și Românilor. ’’Ce  facem cu…’’ este o întrebare comună pentru lucruri și întâmplări cotidiene, mărunte, nepotrivită când ne referim la țara a cărui cetățeni suntem. Fiind vorba despre o pretinsă dezbaterea a situației unui popor, a unei națiuni, consider titlul nepotrivit, ofensator, iar cei ce l-au proiectat sunt absolut limitați intelectual, educațional, social  sau plătiți să umilească și să defăimeze încă din titlu.

Ce facem cu cloșca c-o lăsat ouăle ? Dumnezău știe!  Ce facem cu porcu’  vecinului că o intrat la noi în gradină ? Să-l ia dracu’ !  Ce facem cu aia de la A4 că au pus VW_ul lor pe locul nostru ? Îl zgâriem cu șurubelnița ! Ce facem cu fata asta că ne face de râs în tot Bucureștiul ? O trimitem la Bruxelles să-i meargă vestea și acolo ! Ș.a.m.d, dragi bucureșteni de la ’’ADEVARUL’’ acesta va este adevăratul nivel  dacă  începeți  o dezbatere cu un asemenea titlu. Dar se pare a  fi doar o dezbatere de umplutură de pagini, de la o zi la alta, să vă țină atenția trează, la datorie, să blamați și denigrați, să-i faceți pe români să-și pună cenușă în cap, să-i depersonalizați până la nepăsare, apatie și să fiți fericiți că  părăsesc România  sau că au ajuns la concluzia pe care le-ați infiltrat-o ani de zile: sunt de nimic și nu se mai poate face nimic !!

Știu românii de ce nu se mai poate face nimic ?!?  Le-o spuneți tot voi, urmărind scenariul primit : au greșit in istorie , mai ales de la Întregirea României !!  Frumos scenariu, bine ticluit, țintește și nimerește ! Și aduceți  probe și martori: Radu  Ioanid    

Radu Ioanid  știe ce face din Romania,  doar cu asta se ocupă de când a plecat din România, iar acum, ca invitat la aceasta dezbatere, doctorul în istorie și filozofie, a spus: Istoria Romaniei moderne nu poate fi despărțită de antisemitism  așa cum se intitulează interviul lui din ’’Adevarul’’ 26 ianuarie 2012.  ȘI ?!?  Nu se desparte, nu se desparte,  ce valoare mai are în 2013 când de peste șaptezeci și cinci de ani evreii de astăzi nu pot dovedi în fața unui tribunal liber un act concret de antisemitism în România !! Faacta non verba.   Cu toate acestea setot bat  tobele cele vechi și perimate, de la un colț al pământului la altul, se inventează noi ficțiuni ce să mențină stare de vinovăție peste generații. În criză de fapte concrete de antisemitism în România caută cu detectoare speciale antisemiții. Au bani de propagandă      Este adevărat, că și în România, ca peste tot în lume, a fost și există un grad de antisemitism, care până în 1990 a fost din amintiri și dormita, dar au venit echipa de la Holocaust Industry  și a sunat deșteptarea ! Mă întreb daca sunt fericiți ca l-au generat în mijlocul unui popor, ce i-a primit creștinește văzându-i fugăriți și pribegi de prin alte părți, pentru ca apoi să-și despoaie binefăcătorii prin exploatare perfidă. Acum, în lipsă de acte și fapte concrete de discriminare împotriva lor au lansat  propaganda neo-antisemitismul și  ’’holocaustul în România’’, impunându-ne,  fără discuții, comentarii, argumente, să ne cerem scuze,  să ne punem cenușă în cap, să le despăgubim averile plus taxă de holocaust, calculată de ei, pentru sute de mii de evrei și pe deasupra au cerut cetățenie românească cu pensii și ajutoare bănești !! Paradoxul paradoxurilor: evreii cer cetățenia unei țări pe care o acuzi că a declanșat holocaustul în lume !! Pe  toate cele cerute le-au primitde la ochlocrația post decembristă, și nici așa nu ne lasă în pace !!

Dragii evrei din toată lumea, mai lăsați-ne în pace, acum aveți țara voastră, nu mai este ca în urmă cu o sută, două de ani când ne având  țara făgăduită  trebuia să suferiți prigoanele ca venetici. În Israel, nu veți suferi de antisemitism ca în Europa trecută, acolo sunteți cetățeni liberi, puteți să faceți o mare dezbatere  despre  Ce facem cu Israelul , o oază lipsită de antisemitism dar în mijlocul unui deșert ostil !! Nu aveți destule probleme cu vecinii ?!  Trebuie sa ne vârâți pe sub ușă  evrei americani  să latre la români că sunt antisemiți ?  Oare nu era mai corect să-i duceți în Israel , să  vadă în ce stare de alerta permanentă trăiți și atunci ar fi văzut cu adevărat cine, și câți, le sunt dușmani !! Atunci, din Israel, sunt convins că și-ar fi cerut și ei cetățenie românească pentru siguranță în caz de manifestări  reale de  antisemitism !!

Radu Ioanid , sărmanul, este  limitat în gândire și orizonturi, o păpușă cu o singură melodie cu cheie de la Holocaust industry  – sintagma și cartea aparțin profesorului universitar evreu Norman G. Finkesstein –  pe care o cântă,  de douăzeci de ani, cât îl ține gura: romanii sunt antisemiți ! E liber, scrie și-n Declarația Universală a Drepturilor Omului. Numai, românii nu  sunt liberi să se apere împotrivaanti-romanismului, fiindcă pentru ei Declarația Universala a Drepturilor Omului a fost abrogată și în locul ei s-a introdus neo-inchiziția Secolului XX. Exemplific, citind interviul luminatului și justițiarului doctor Radu Ioanid; am constatat la postările cititorilor că mai mult de jumătate au fost refuzate fiind neacceptabile, deci: ’’Everyone has the right to freedom of opinion and expression..’’ nu e la fel  pentru orice fel de Radu…mă cheamă. În România-UE să ai dreptul la opinie trebuie să fii, întâi de toate, supraviețuitor de holocaust sau descendent, european occidental, minoritar  maghiar și, ce mai rămâne, e doar pentru lefegii români ai celor dinainte. În acest context pervertit de dezinformații și rea-credință,  nu se poate forma o strategie de viitor pentru România ! De fapt, e clar, se urmărește altceva.

Strategic, se urmărește prin manipulare insistentă dezmembrarea statului național român  până în anul 2018 !! Întâi le facem regiuni și pe urmă, vecinii sunt poftiți să-și aleagă ce doresc, Ipocritul Basescu, Boc slugă ardeleana la UDMR, Ungureanu cu studii serioase în ebraică, kicsi  Ponto sunt înhămați de alții la acest proiect în doi timpi.  Și cum Istoria Moderna a României pe lângă antisemitism, pe care îl plătim precum despăgubirile de război față de URSS, e plină, plinuță și de anti-românism, în bună parte datorită evreilor, lucru pe care ochlocrația de astăzi și structurile ei îl ascund sub preș, s-ar putea ca regionalizarea și apoi dezmembrarea spre care suntem împinși, să se împlinească. Un motiv în plus de îngrijorare este și faptul că românii au fost puși la punct și cu toleranța !! Atât de manipulați și de dezinformați au fost în legătură cu preceptul de toleranța în democrație încât au fost împinși în toleranța fără prag și limite: care cum vine trebuie să beneficiază de câtă toleranță vrea, precum odinioară în casele de toleranță, numai că de data asta e pe gratis …

Am în față cele zece pagini ale interviului doctorului în filozofie și istorie de la Muzeul Holocaustului din Washington  care s-a deplasat la București, bănuiesc pe cheltuiala cui, ca să-și dea cu presupusul ce e de făcut în România, dar el a pedalat numai pe antisemitismul românilor. Verificați, este public ! Și vorba lui Nenea Iancu ne-am procopsit, am luat-o a doua oară de la paș’opt,  aceiași placă de 23 de ani ! Întrebarea mea, de român obișnuit, este: ce mai vor ?

Toate câte le-au pretins le-au primit, le primesc cu vârf și îndesat !  Dacă vor un al doilea stat israelian, de rezervă, în România, nu e o problemă se poate aranja cu ochlocrația și cleptocrația de la București, dar atunci trebuie să-și asume și posibilele riscurile reale, nu numai pe cele  supra expuse de 23 de ani, fără nici un caz concret în acest timp. Ceea ce mă uimește pe mine este că în România se refuză o dezbatere amplă, în public și mass media, care să pună în balanță dreapta, numai cu argumente, antisemitismul românilor si anti-românismul evreilor. De ce evreilor și elitelor dâmbovițene le e frică să dezvelească  adevărurile ? Cât va mai continua mass media din România cântatul în strună la orchestrările  evreiști  ??

 

 CORNELIU   FLOREA          

IANUARIE   2013              

WINNIPEG, CANADA

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: