ROMÂNIA BREAKING NEWS

Copiii din Transnistria învață mai nou la școală să împuște…

Elevii din școlile din regiunea transnistreană sunt învățați la școală să mânuiască armele de foc.

Astăzi, în timpul unei competiții de trageri de foc, un elev de 15 ani l-a rănit întâmplător pe un copil de 13 ani, scrie novostipmr.ru.

Elevii împușcau din arme pneumatice. Băiatul de 15 ani a apăsat din întâmplare pe trăgaci, rănindu-l în umărul drept pe colegul de 13 ani de alături.

Elevul rănit a fost dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa: Ziarulnational.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.