ROMÂNIA BREAKING NEWS

„COPIII AU TALENT ÎN GĂLBINAȘI” O șansă pentru stimularea culturii, solidarității și responsabilității în mediul rural din România

„COPIII AU TALENT ÎN GĂLBINAȘI” O șansă pentru stimularea  culturii, solidarității și responsabilității în mediul rural din România

Un amplu proiect dedicat copiilor din mediul rural, proveniți din familii dezorganizate sau aflați în situații de risc, se află în plină desfășurare cu implicarea mai multor asociații caritabile în județul Călăraș. Asociațiile implicate au organizat în cadrul acestui proiect, spectacolul „COPIII AU TALENT ÎN GĂLBINAȘI”, eveniment în care copiii din comunitatea din Gălbinaș vor fi mici artiști ce vor prezenta diferite momente artistice, menite să le valorifice talentele, dar vor fi și beneficiarii spectacolului.

Copii_au_talent_in_Galbinas„Copiii au talent în Gălbinași” este un proiect care își propune să stimuleze educația și să susțină familiile care se confruntă cu diferite probleme sociale. Este un spectacol dedicat copiilor și susținut chiar de ei, cei care se vor transforma pentru o zi în mici artiști, bucurând și oferind audienței diverse momente prin care își vor pune în valoare talentul.

Evenimentul este organizat de Asociația Ajută o Mamă, Feminism proFamilie, Studenți pentru viață, Școala Gimnazială Nr. 1 Gălbinași, în parteneriat cu Asociația CEDO, Asociația pentru Incluziune Socială PROETNICA, Școala Gimnazială Nr. 1 Fundeni, Școala Gimnazială Nr. 1 Plătărești, precum și cu sprijinul companiei ‘Noriel’, sponsor principal al evenimentului.

Spectacolul va fi prezentat de actrița Ioana Picoș și avea loc sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 13.00, în Comună Gălbinași din Județul Călărași iar înregistrarea video a evenimentului va fi disponibilă zilele viitoare pe ROMÂNIA BREAKING NEWS.

Conform unui comunicat al organizatorilor, proiectul are scopul de a stimula educația în această zonă, dar și susținerea familiilor cu cazuri sociale. Organizatorii își doresc să promoveze în mediul rural cultura, solidaritatea, responsabilitatea și implicarea în comunitate.

Prin intermediul acestui eveniment, Asociația Ajută o Mamă, în parteneriat cu asociațiile Studenți Pentru Viață și Feminism Pro Familie, își doresc să mobilizeze cetățenii din satele: Fundeni, Plătărești, Dorobanțu, Podu Pitarului, Cucuieti și Gălbinași, din jud. Călărași, cu scopul de a sprijini copii care au diferite talente, de a le oferi bucurie, un moment frumos de care să-și amintească.

Update Foto-Video de la eveniment în curs de realizare...

Comuna Galbinasi – prezentare

romaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: