ROMÂNIA BREAKING NEWS

CONTRASPIONAJUL Ucrainei REFUZĂ SĂ MAI LUCREZE și AMENINȚĂ cu dezvăluiri!

secu

Site-ul ucrainian elise.com.ua anunță, citând “surse demne de încredere”  că toată conducerea și mulți alți ofițeri ai Serviciului de Securitate din Ucraina și-au prezentat demisia.

Cererile de demisie nu ar fi fost acceptate, dar ofițerii au declarat că ei refuză să-și îndeplinească obligațiunile de serviciu până în momentul în care vor înceta „omorurile de femei și copii pe străzile din Kiev”.

În context, sursa citată menționează că pe străzile din Kiev  nu sunt mai mulți agenți ai SUA și UE, decât ai Rusiei.

„Faptul că pe străzile Kievului sunt omorâți, nu extremiști și agenți străini, ci cetățeni ai Ucrainei, printre care femei și copii, o înțelege orice colaborator al Serviciului de securitate al Ucrainei. Autoritățile n-au nici un fel de justificare în acest sens. Dacă ele nu se vor opri, noi vom începe să spunem tot ce știm”, se spune în declarația ofițerilor Serviciului de Securitate din Ucraina.

Sursa: deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.