ROMÂNIA BREAKING NEWS

CONGRESUL SUA: SANCȚUNI IMEDIATE ÎMPOTRIVA RUSIEI! Declarațiile și propunerile dure ale congresmanilor americani ce se așteaptă a fi aplicate!

Congresul SUAWASHINGTON – membri ai Congresului, a cerut sancțiuni imediate împotriva Rusiei și un pachet de ajutoare de urgență pentru Ucraina, ca suport pentru criza din Europa de Est a escaladată sâmbătă .

A doua zi după ce președintele Obama a declarat că Rusia se va confrunta cu „repercursiuni” pentru  intervenția în Ucraina, senatorul John McCain, a declarat președintele că trebuie să specifice clar cefel de repercursiuni are în vedere și imediat să le impună!

„Nici unul dintre noi nu ar trebui să își facă nici o iluzie despre ceea ce presedintele Putin este capabil în Ucraina”, a declarat McCain într-o declarație ” Fiecare moment pe care Statele Unite și aliații noștri il pierd, ne reușind să răspundă și să trimită un semnal clar pentru a președintele Putin, poate reprezenta un imbold ca acesta să fie chiar mai ambițios și mai agresiv, în intervenția sa militară în Ucraina! „

Într- un apel telefonic de 90 de minute cu Putin sâmbătă, Obama a avertizat că Rusia se va confrunta cu „o mare izolare politică și economică”, și a amenințat că va boicota viitoarele întâlniri G – 8 preconizate a avea loc la Soci .

Apelul lui Obama a venit după ce camera superioară a parlamentului rus a autorizat utilizarea de trupe în Ucraina.

Una dintre cele mai puternice cereri de reacție a venit de la senatorul Marco Rubio. El a cerut lui Obama să trimită pe secretarul de stat John Kerry și Secretarul Apararii Chuck Hagel în capitala Ucrainei într-un spectacol de solidaritate, interzicând oficialilor ruși să călătorească în Statele Unite, să convoace o reuniune de urgență a NATO, și să permită Republicii Georgia de a intra în Alianța NATO.

Senatorul Carl Levin, presedintele Senatului, – Comitetul de Servicii Armate , a declarat că Statele Unite și aliații săi europeni ar trebui să plaseze observatori internaționali în Ucraina. Acești observatori ar face mult mai dificil pentru Rusia să pretindă „o provocare ucraineană”și prin urmare va ajuta la evitarea unui conflict pe care nimeni nu ar trebui să îl dorească.”

Un republican din cadrul Comisiei pentru Relații Externe a Senatului, senatorul Bob Corker din Tennessee, a cerut „sancțiuni imediate împotriva Rusiei.” „Vladimir Putin a sechestrat din nou un teritoriu vecin, așa că președintele Obama trebuie să dea un răspuns semnificativ, tranșant  și unitar, a spus Corker într-o declarație .

Republicanul Eliot Engel, DN.Y.  a pledat pentru „un pachet internațional consistent de asistență economică”, inclusiv garanții de împrumut pentru Ucraina.

Alți senatori republicani și membri ai comisiilor  din Congres, a mers mai departe propunând ca Statele Unite  revoce vizele pentru cetățenii ruși și înghețarea activelor  asociate cu regimul Putin, asistența militară de aprovizionare pentru Ucraina și scoaterea Rusiei din grupul G – 8.

Însăși prestația președinteleui Obama a fost judecată puntru lipsa de forță și pasivitate în legătură cu criza ucraineană iar agresiunea rusă din Crimeea, a fost compară cu anexarea germană a Austriei în 1938 și s-a sugerat că oficialii americani  minimalizează gravitatea situației!

USA Today

 Surse exclusive usatoday.com

Pentru Vladimir Putin viitorul nu sună bine !

vladimir-putin-preocupat

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.