ROMÂNIA BREAKING NEWS

Congresul Profesorilor de Istorie și Limba Română la Iași

Congresul Profesorilor de Istorie și Limba Română la Iași

În perioada 31 august – 1 septembrie 2019, sub patronajul organizației Acțiunea2012, va avea loc la Iași, Congresul Profesorilor de Istorie și Limba Română, informează româniabreakingnews.ro potrivit unui comunicat al organizației citate trimis redacției RBN Press.

În cadrul acestui congres, se va bate monedă pe aprofundarea cunoașterii românilor din comunitățile istorice, aflate în jurul actualelor frontiere ale României, fiind abordate teme precum: istoria, personalitățile și situația actuală a fiecărei regiuni istorice în parte.

Urmărim ca, la finalul acestui congres, participanții să reușească să creeze relații profesionale între regiunile pe care le reprezintă, precum și să își asume susținerea unei ore a românilor de pretutindeni în cardul primului semestru al anului școlar 2019-2020.

Dacă ești profesor de istorie sau limba română, ori cunoști vreun profesor pe care ai vrea să-l inviți la acest congres, înscrie-te sau invită-l să se înscrie la acest link: www.unionistii.ro/congresul_profesorilor.

Ajută-ne să aducem în conștiința tinerilor adevărul despre românii de pretutindeni.

De asemena dacă vrei să te implici, te așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon 0724840009 sau să ne scrii la adresa de email contact@actiunea2012.ro. – se mai arată în comunicatul citat.

Organizatorii țin să menționeaze că dacă există doritori,  congresul poate fi sprijinit printr-o do.nație care să asigure transportul, cazarea și masa profesorilor care vor participa la acest congres și care vor deveni astfel „Ambasadori ai Românilor de Pretutindeni”, precum și materialele de lucru și câte un curs tipărit care include și hărți pe care acești profesori le vor primii la sfârșitul congresului, care va fi ghid în „Ora pentru Românii de Pretutindeni”. Potrivit comunicatului, metodele prin care pot fi făcute donații se găsesc aici.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: