ROMÂNIA BREAKING NEWS

Congresmanul Chaffetz: „Trump va realiza repede care sunt prietenii SUA! (…) partea militară, partea economică, aduc România și SUA împreună”

Congresmanul Chaffetz: „Trump va realiza repede care sunt prietenii SUA! (…) partea militară, partea economică, aduc România și SUA împreună”

„Președintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei” – a spus Congresmanul Chaffetz. Șeful Comisiei de Supraveghere și Reformă Guvernamentală din Camera Reprezentanților, Jason Chaffetz, a declarat, pentru Agerpres, că Donald Trump, în calitate de președinte al Statelor Unite, va realiza repede care sunt țările prietene, iar România e cu siguranță una dintre ele.

„Am avut șansa să vizitez România și să aduc cu mine alți 10 congresmeni. Am rămas impresionat. L-am vizitat pe președinte. Relația dintre România și SUA este importantă, este strategică și este puternică”, a spus Chaffetz.

„Cred că Donald Trump, în calitate de președinte al SUA, va realiza foarte repede care ne sunt prietenii în lume și că România este, cu siguranță, unul dintre ei. Pe partea militară, pe partea economică, sunt multe legături care aduc România și SUA împreună”, a adăugat congresmanul. Chaffetz este reprezentant al statului Utah în Camera Reprezentanților și a fost ales pentru prima dată în 2008. Este membru al Partidului Republican.

Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: