ROMÂNIA BREAKING NEWS

Congresmanul Chaffetz: „Trump va realiza repede care sunt prietenii SUA! (…) partea militară, partea economică, aduc România și SUA împreună”

Congresmanul Chaffetz: „Trump va realiza repede care sunt prietenii SUA! (…) partea militară, partea economică, aduc România și SUA împreună”

„Președintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei” – a spus Congresmanul Chaffetz. Șeful Comisiei de Supraveghere și Reformă Guvernamentală din Camera Reprezentanților, Jason Chaffetz, a declarat, pentru Agerpres, că Donald Trump, în calitate de președinte al Statelor Unite, va realiza repede care sunt țările prietene, iar România e cu siguranță una dintre ele.

„Am avut șansa să vizitez România și să aduc cu mine alți 10 congresmeni. Am rămas impresionat. L-am vizitat pe președinte. Relația dintre România și SUA este importantă, este strategică și este puternică”, a spus Chaffetz.

„Cred că Donald Trump, în calitate de președinte al SUA, va realiza foarte repede care ne sunt prietenii în lume și că România este, cu siguranță, unul dintre ei. Pe partea militară, pe partea economică, sunt multe legături care aduc România și SUA împreună”, a adăugat congresmanul. Chaffetz este reprezentant al statului Utah în Camera Reprezentanților și a fost ales pentru prima dată în 2008. Este membru al Partidului Republican.

Gabriel Negru – romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: