ROMÂNIA BREAKING NEWS

Confruntare ruso-americana la ONU

Confruntare ruso-americana la ONU

Confruntare ruso-americana la ONU: Moscova il apara pe Assad pentru utilizarea armelor chimice impotriva populatiei. 

Confruntarile ruso-americane sunt in crestere majora la ONU, in Consiliul de Securitate, in momentul in care MAE rus considera ca relatiile bilaterale au atins cel mai jos punct de la sfarsitul Razboiului Rece precizeaza EVZ citat de romaniabreakingnews.ro  Astfel, nu numai ca situatia din Estul Ucrainei a fost calificata drept agresiune rusa si ocupatie rusa de catre noul ambasadorul al SUA la ONU, Nikki Haley, ci mai nou, tensiunile au vizat Siria, respectiv utilizarea de catre SUA a gazului clorit, arma interzise pe baza unui acord international la care Siria e parte din 2013.

Subiectul de disputa in care presedintele Vladimir Putin a anuntat marti, din Kargazstan, utilizarea unui veto in Consiliul de Securitate(al saptelea in 6 ani in favoarea lui Bashar al Assad), este unul extrem de delicat pentru ca el a constituit in 2013 un casus beli, un motiv pentru declasarea unei interventii americane in Siria impotriva regimului lui Bashar al Assad.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: