ROMÂNIA BREAKING NEWS

Conferința „Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane“

Conferința „Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane“

Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane

Evenimentul este organizat sub patronajul Președinției Române la Consiliul Uniunii Europene și înalt patronajul Președintelui României

Conferința internațională Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane (în original „The Future of Europe. Perspectives of Contemporary Developments”), care va avea loc în perioada 8-10 mai 2019 la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – ULBS, își propune promovarea unei dezbateri în lumea academică, dar și în cea a experților, în marja Summit-ului Consiliului European care va avea loc la Sibiu, pe 9 mai. Conferința se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, și sub patronajul Președinției Române a Consiliului UE.


Conferința este organizată de Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning din București – un lider al think-thank-urilor românești în domeniul cercetării și al training-urilor în relații internaționale, analiza conflictelor și luarea deciziilor în situații de criză – precum și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Partenerii conferinței sunt biroul Black Sea Trust al German Marshall Fund din București, Fundația Konrad Adenauer, Comisia Europeană și Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: