ROMÂNIA BREAKING NEWS

Conferința Internațională „Metal Days” la Brașov. Noile tehnologii și inovații vor revoluționa cel puțin 10 industrii mari din lume

Conferința Internațională „Metal Days” la Brașov. Noile tehnologii și inovații vor revoluționa cel puțin 10 industrii mari din lume

Tehnologie_romaniabreakingnews.ro

Rösler România: “Inovațiile pe care le vom prezenta, vor revoluționa cel puțin 10 industrii mari din lume”

            România va găzdui, în perioada 18-19 mai 2016, “Metal Days” – conferință din Europa de Est care prezintă si doreste sa puna in discutie ultimele inovații din domeniul tehnologiei finisarii suprafețelor metalice. Evenimentul internațional este organizat de Rösler România, în parteneriat cu TIGER Coatings GmbH & Co. KG, J. Wagner GmbH și Mankiewicz Gebr. & Co, în Poiana Brașov, la AnaHotels Sport, și reunește cei mai importanți specialiști din lume.

            Noile tehnologii din domeniu, care au avut la bază peste 80 ani de cercetare, vor revoluționa cele mai importante industrii, atât din România, cât și din lume. Printre cele mai importante industrii care vor trece la un alt nivel de evoluție, datorită noilor descoperiri, se numără industria constructoare de mașini, industria navală, industria aeronautică, industria construcțiilor civile și industriale (construcțiile metalice), industria constructoare de rulmenți, industria productoare de tablă, industria energetică, industria extractivă (în special petrol), industria medicală și industria prelucrătoare de aluminiu.

“Este un moment foarte important pentru cel puțin 10 industrii mari din România și din Europa de Est. După mulți ani în care am cercetat și am inovat tehnologia suprafețelor metalice, am ajuns la cel mai înalt nivel tehnologic din lume și suntem pregătiți să facem față noilor provocări în domeniu. Prin această conferință dorim să confirmăm, încă o dată, orientarea noastră către clienți, deoarece toate investițiile pe care le-am făcut, atât în produse, tehnologii și servicii, au fost cândva nevoi nesatisfacute ale clienților nostri. Conferința propune participanților să arunce o privire dincolo de suprafață, aceasta, înainte de a respecta cerințele legate de aspectul optic și estetic, este expusă coroziunii, presiunii, frecării, protejarii și izolării. Evenimentul nu este doar o expunere a noilor tehnologii de finisare a suprafețelor metalice, ci el propune o discuție liberă între organizatori și participanți, astfel încât să putem afla problemele cu care aceștia se confruntă în procesul de producție”, declară Oana Vajkovski, Marketing and Developing Departament – Rosler România.

 rosler (1)Conferința internațională “Metal Days” a ajuns la a treia ediție, primele două ediții au avut loc în București (2014) și în Zagreb (2015). La ediția din acest an, vor prezenta noile inovații din domeniu unii dintre cei mai buni specialiști din lume, precum: Benno Allerbauer (Rosler), Cosmin Vajkovszki (Rosler România), Rudolf Bitzinger (Wagner), Emilian Iana (Henkel), Helmut Lehner (Tiger), Dirk Wenske (Mankiewicz) și Kristijan Marko (Mankiewicz). Evenimentul, care are loc anual în țările din Sud Estul Europei, este proiectul complet al companiilor Rösler Ober‐flächentechnik GmbH, Tiger Coatings GmbH & Co KG, Mankiewicz Gebr. & Co și J. Wagner GmbH.

Rosler Oberflachentechnik GmbH este lider mondial în producția sistemelor de vibrofinisare și de sablare. Rösler Oberflächentechnik GmbH furnizează, de asemenea, și instalații de vopsire și sisteme de conservare, precum și echipamentele tehnologice, care cuprind instalații de uscare și spălare în vederea finisării optime a suprafețelor metalice sau a altor suprafețe. Rosler Oberflachentechnik GmbH are sediul central în Bavaria și are filiale în Marea Britanie, Franța, Italia, Olanda, Belgia, Austria, Elveția, Spania, Serbia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Africa de Sud, India și China, precum și mai mult de 156 de reprezentanțe în alte locații. Cu un număr de angajați, la nivel international, de 1.579, Rösler are o cifră de afaceri pentru ultimul an de 270 Milioane Euro și are sucursale în 16 țări.

Pentru grupul Rösler, România reprezintă o piață foarte importantă pentru prezent și viitor, fapt pentru care, în 2015, se finalizează sediul Rösler România SRL în Otopeni, având o suprafață de 1000 mp, din care 300 mp spații de birouri, 200 mp depozit ce cuprinde o gamă variată de consumabile aferente vibrofinisării, tratării apei și sablării, piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente, precum și 500 mp centru de servicii și testare profesionale de prelucrare umedă și uscată a suprafețelor metalice și a altor suprafețe.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: