ROMÂNIA BREAKING NEWS

Actualizare Video / Conferință dedicată celor 125 de ani de existență a Foișorului de Foc la București

Actualizare Video / Conferință dedicată celor 125 de ani de existență a Foișorului de Foc la București

Actualizare video 24.10.2017

Știrea inițială 14 Sep 2017 @ 13:59

Cu ocazia aniversării celor 125 de ani de existență a Foișorului de Foc din București, construcție arhitecturală de mare valoare și însemnătate pentru locuitorii acelor timpurii, Muzeul Național al Pompierilor a organizeazat desfășurarea unei conferințe dedicate acestui monument arhitectural și celor 125 de existență.

Conferința a fost susținută de către domnul arhitect dr. Dan D. IONESCU (Institutul Național al Patrimoniului) în cursul zilei de vineri, 15 septembrie 2017, ora 13.00, la sediul Muzeului Național al Pompierilor, Bulevardul Ferdinand, nr. 33, sector 2.

La finalul conferinței a fost vernisat expoziția de pictură a doamnei Larisa MUTU.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: