ROMÂNIA BREAKING NEWS

Concurs literar dedicat lui Mihai Eminescu, în Maramureșul Istoric, Apșa de Jos, Ucraina

Concurs literar dedicat lui Mihai Eminescu, în Maramureșul Istoric,  Apșa de Jos, Ucraina

În localitatea românească Apșa de Jos, din regiunea ucraineană Transcarpatia, va avea loc, sâmbătă, a IX-a ediție a Concursului literar “Mihai Eminescu”, organizat de Uniunea Regională a Românilor din Transcarpatia “Dacia”, în colaborare cu școala din Bouțu Mic. Manifestarea va începe la ora 10:15, cu un parastas pentru poetul Mihai Eminescu, la biserica ortodoxă din localitate.

Concursul propriu-zis va avea loc la Școala de Artă din Apșa de Jos, la ora 11:00, și va reuni copii din toate localitățile românești din dreapta Tisei, dar și profesori și oaspeți din România. De asemenea, în cadrul evenimentului, Uniunea Regională a Românilor din Transcarpatia “Dacia” va dona 1.000 de cărți școlilor și grădinițelor din satele românești din Maramureșul istoric.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: