ROMÂNIA BREAKING NEWS

Concertul Orchestrei Române de Tineret, în premieră la Chișinău

Concertul Orchestrei Române de Tineret, în premieră la Chișinău

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău îi invită pe iubitorii de muzică la un concert simfonic de excepție, susținut, în premieră la Chișinău, de Orchestra Română de Tineret.

orchestra_romana_de_tineret_savurand_aplauzele_de_la_finalUna dintre cele mai prestigioase orchestre de tineret din Europa, Orchestra Română de Tineret este compusă din 90 de tineri muzicieni talentați, cei mai buni din România, conduși de redutabilul dirijor român Cristian Mandeal.

Solist – violoncelistul Andrei Ioniță (câștigătorul Concursului Internațional Piotr Ceaikovski, ediția 2015).

Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” în 15 martie, la ora 18.00.

În program:

Theodor Rogalski – Trei dansuri românești

P. I. Ceaikovski – Variațiuni pe temă Rococo, op. 33

Richard Wagner – Preludiu și Moartea Isoldei

Richard Strauss – Suita „Cavalerul Rozelor”

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Concertul Orchestrei Române de Tineret, în premieră la Chișinău

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: