ROMÂNIA BREAKING NEWS

Concerte corale deosebite în luna mai (2016)

Concerte corale deosebite în luna mai (2016)

Corul Canticum la Noaptea Muzeelor mai 2016

În luna mai (2016) au avut loc o serie de concerte deosebit de frumoase în București.

Astfel, în data de 19 mai, Corul bărbătesc CANTUS DOMINI (dirijor Pr.Răzvan Ștefan) a susținut un concert de Înviere în orașul Ploiești, o selecție putând fi vizualizată aici:

Întreg playlist-ul:

Videoclip individual:

În data de 21 mai, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, la Muzeul Național „George Enescu” din București a avut loc concertul Corului Canticum (dirijor Răzvan Rădos), sub denumirea „Mothertongue – Cântece de dragoste„, ce poate fi vizualizat în playlist aici:

Prezentăm și o selecție individuală:

Publicat de Ion Antonromaniabreakingnews.ro

 

 

 

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: