ROMÂNIA BREAKING NEWS

Comunicat – S-a înființat "Societatea de Prietenie Kosova-România"

Primit la redacția R.B.N. Press

 

ANUNȚ, COMUNICAT PENTRU MEDIA

Priștina, 04 iunie 2013,

Bazându-ne pe relațiile tradițional bune, susținerea continuă multiseculară dată de poporul român pentru poporul albanez, legăturile de sânge dintre popoarele noastre, cât și nevoia de apropiere ulterioară dintre Kosovo și România, foștii studenți din Kosovo care au studiat în România, împreună cu mulți intelectuali din Kosova și România au luat inițiativa de întemeiere a Societății de Prietenie Kosovo-România. Această societate care se va înregistra ca ONG va avea drept scop promovarea/stimularea colaborării economice, științifice și culturale dintre Kosovo și România.

În acest scop a fost întemeiat Consiliul Inițiator pentru fondarea Societății de Prietenie Kosovo-România compusă din:

1.     dr.. Pleurat Sejdiu, Mr.Sci

2.     Ilir Bokshi, Regizor

3.     dr. Agim Krasniqi, PhD

4.     dr. Gazmend Vitaku

5.     dr. Blerim Syla

6.     dr.  Halil Basha

7.     dr. Flamur Dylhasi

8.     dr. Ridvan Krasniqi

9.     dr. Sabri Hyseni

Prin acest anunț/comunicat dorim să informăm pe toți cei interesați, iar toți cei care au dorința și voința de a ni se alătora sunt bineveniți. Me këtë njoftim/komunikatë dëshirojmë të informojmë të gjithë të interesuarit dhe të gjithë ata që kanë dëshirë dhe vullnet të na bashkangjiten janë të mirëseardhur.

Pentru ceremonia de începere a activității Societății, publicul se va informa la timpul potrivit.

Cu această ocazie, mulțumim oficialilor MAI a Republicii Kosova și Oficialilor Oficiului de Legătură a Republicii România în Kosova pentru susținerea acestei inițiative.

Stimată mass media electonică și tipărită, sperăm să avem înțelegerea și susținerea Dumneavoastră, rugându-ne să publicați acest anunț/informație.

 

Cu respect,

Consiliul Inițiator

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: