ROMÂNIA BREAKING NEWS

COMUNICAT: Pro Basarabia și Bucovina condamnă Rusia și oferă ajutor pentru refugiații ucraineni – consultanță juridică și cazare în Arad

COMUNICAT: Pro Basarabia și Bucovina condamnă Rusia și oferă ajutor pentru refugiații ucraineni – consultanță juridică și cazare în Arad

Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina (ACPBB), prin vocea doamnei Mădălina ANDREI, președinta Filialei Centrale București, a dat publicității un Comunicat de presă prin care condamnă încercarea Rusiei de a impune Ucrainei prin (dreptul forței), stoparea aspirațiilor la parcursul european. Totodată, ACPBB se oferă să ajute refugiații ucraineni cu consultanță juridică gratuită pentru obținerea statului de refugiat prin avocat Sergiu BLEAH, membru în Consilul Național al ACPBB, tel.0770830368 și cazare gratuită pe raza județului Arad, prin Președintel Filialei ACPBB – ARAD, domnul Teodor MIHUȚ tel 0724213096

Redăm mai jos textul declarației și înregistrarea video în exclusivitate pentru romaniabreakingnews.ro

Declarăm în acest moment, nedemnă și inadecvată încercarea de a se impune, cu dreptul foței, asupra Ucrainei vecine, a Federației Ruse, pentru a fi pedepsite pentru aspirațiile ei la parcursul European.

 

Incapacitatea Rusiei de a se alinia diplomației demne de mileniul al trei-lea, cu scuza că „s-ar fi procedat egal și la fel și în alte cazuri reprobabile recente”, vezi cazul Cosovo, ne face să amintim conducătorilor ruși, epilogul acelor prefaceri, majoritatea actorilor de atunci sunt oaspeți de lungă ședere în penitenciar, condamnați de un tribunal international.

 

Acțiunile Rusiei trebuie să înceteze de îndată, chiar dacă interesele unor actori europeni și mondiali au dus la tergiversarea unei luări de poziție ferme și decisive în interesul întregii umanități.

 

Cât privește refugiații, Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina se oferă să acorde consultanță gratuită prin avocatul Sergiu BLEAH la tel 0770830368, pentru obținerea statutului de refugiat, iar prin președintele Filialei ARAD – domnul Teodor Mihuț tel 0724213096, se oferă gratuit cazare în zona Arad.

 

Biroul Executiv ACBBB

București 25 februarie 2022

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: