ROMÂNIA BREAKING NEWS

COMUNICAT DE PRESĂ: „Drumul Basarabiei spre casă”

COMUNICAT DE PRESĂ: „Drumul Basarabiei spre casă”

Sub acest generic, la 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România, Complexul Muzeal Național Moldova, Palatul Culturii Iași, bdul Ștefan cel Mare, nr.1 va găzdui:

• Expoziția “Monumentelor Basarabiei Furate” – între 26 martie-9 aprilie 2023, Muzeul de Istorie a Moldovei, Palatul Culturii Iași, bdul Ștefan cel Mare, nr.1;

• Lansarea volumelor, apărute la Editura UZPR, „Războiul monumentelor”, autor Iulian Rusanovschi, și „Contemporani cu eternitatea” din ciclul „Eugen Doga-Mergând după soare”, coordonator al ediției Ambasador Iuliana Gorea Costin, urmat de un Recital artistic, susțínut de Maestru în Artă Viorel Burlacu – 30 martie, ora 15.00, Sala Voievozilor, Palatul Culturii, Iași.
Expoziția, compusă din 32 de panouri tematice, aduce în atenția publicului o serie de monumente din spațiul basarabean, datând din perioada interbelică.

Manifestarea se bucură de prezența doamnei Ambasador Iuliana Gorea COSTIN, iar la festivitate vor vorbi avocat Iulian Rusanovschi și protagoniștii volumului „Contemporani cu Eternitatea”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: