ROMÂNIA BREAKING NEWS

COMUNICAT AL REDACTIEI R.B.N.Press si al Consiliului National al Asociatiei Culturale Pro Basarabia si Bucovina – “95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mama –Romania, Arc peste Timp”

                                                                      

                                              

Comunicat

R.B.N. Press  impreuna cu Consiliul National al Asociatiei Culturale Pro Basarabia si Bucovina, organzieaza  un concurs de compuneri scolare cu tema :

“95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mama –Romania, Arc peste Timp”. 

Concursul de compuneri scolare este deschis tuturor elevilor romani din provinciile istorice romanesti situate in jurul Romaniei . Cele mai bune compuneri vor fi premiate, astfel : Premiul I – 150 de Euro, Premiul II – 100 de Euro, Premiul III – 75 de Euro si mai multe mentiuni in valoare de 50 de Euro fiecare.

Data limita pentru expedierea compunerilor scolare este ziua de 24 martie 2013. Elevii minori sunt rugati sa semneze cu majuscule lucrarile de maximum doua pagini fiecare si sa adauge cu litere majuscule localitatea precum si numelecomplet al unuia dintre parinti in vederea expedierii premiului.

Adresele pentru expedierea lucrarilor sunt urmatoarele:

ACPBB-Bucuresti   Str. Blanari nr.23, etaj 1, camera 104, sau

La email:      concurs @rbnpress.info

Vor fi publicati la sfarsitul lunii martie 2013, pe site-urile noastre, atat lucrarile castigatoare cu copiii premiati, Comisia de evaluare, cat si sponsorii din Romania si din strainatate.

  Redactia R.B.N.Press  si      Consiliul National ACPBB

 

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: