ROMÂNIA BREAKING NEWS

Complotul internațional împotriva Poporului Român și a României continuă cu noi episoade… ROMÂNII SI CETĂȚENIA UNGARA! de Ion Coja !

ROMÂNII CER ȘI OBȚIN CETĂȚENIA UNGARIEI !
 
     Complotul internațional împotriva Poporului Român și a României continuă cu noi episoade. Unul dintre ele se desfășoară în ultimii doi-trei ani, într-un ritm din ce în ce mai accelerat.  Este vorba de acordarea dublei cetățenii, respectiv a celei ungare, pentru românii din România. Se știe că Parlamentul, Guvernul și președintele României au acceptat să se aplice pe teritoriul țării noastre o lege votată în Parlamentul de la Budapesta vizând acordarea cetățeniei ungare pentru anumiți cetățeni români.  Autoritățile din conducerea Slovaciei au decis că sunt expulzați din această țară cetățenii care cer și obțin cetățenia Ungariei.
În România, aplicarea legii ungare se face cu ajutorul Ambasadei Ungariei de la București, a consulatelor ungurești și a U.D.M.R. În primele luni de aplicare a legii ungare pe teritoriul românesc, mai multe sute de mii de cetățeni români de etnie maghiara  s-au grăbit să-și depună actele necesare pentru obținerea cetățeniei ungare. Apoi, au învățat Constituția și imnul Ungariei, istoria și geografia acestei țări. Într-un interval de 6-12 luni de la depunerea actelor, solicitanții au fost invitați în Ungaria pentru a depune, în ungurește, jurământul de credință față de Ungaria. Așa au procedat și liderii U.D.M.R. aflați în Parlamentul și Guvernul României, în Parlamentul European, în instituțiile centrale de stat, în administrația publică etc.  Cu toții au jurat credință statului ungar, cu mâna pe drapelul Ungariei și pe steagul Ungariei Mari, a cărui stemă include și Ardealul, Sfânt Pământ Românesc, moștenit de români de la strămoșii lor geto-daci, de la Poporul Primordial care a trăit în Dacia Mare.
În ultimii doi ani s-a tot amânat, sub diverse pretexte primirea României în spațiul Schengen. S-a mediatizat, mai ales, opoziția Olandei, fără a se face referire la puternicul lobby unguresc din această țară și din structurile Uniunii Europene. Ungaria a fost și este prima țară interesată de blocarea intrării României în spațiul Schengen ! La începutul acestui an, vicepremierul ungar Zolt Semjen a declarat că simplificarea procedurilor de acordare a cetățeniei pentru „maghiarii din diaspora este un țel al nostru de politică națională”. În declarații, Ungaria are o poziție diplomatică, dar în fapt acționează diabolic ! De ce ? Pentru că, Ungaria urmărește să sporească artificial și substanțial numărul cetățenilor acestei țări prin acordarea dublei cetățenii, mai ales pentru românii din Ardeal.
Se știe că, de la 1 Decembrie 1918 și până în prezent, Ungaria și organizațiile etnicilor unguri din România nu au recunoscut Marea Unire de la Alba-Iulia și Statul Național Unitar Român. Încă de la începutul anului 1919, conducătorii Ungariei, în frunte cu evreul Bella Kun, s-au înțeles cu conducătorii evrei ai Rusiei Sovietice și au pregătit intervenția armată în România, pentru cucerirea Ardealului și anexarea acestuia la Ungaria. Atunci, Armata Română a înfrânt trupele ungurești și a cucerit Budapesta, capitala Ungariei. La 4 august 1919, pe Parlamentul de la Budapesta au fost puse opincile românești de către bravii ostași români. După mai multe luni, Armata Română s-a retras din Ungaria, urmând ca granița de vest a României să fie până la Tisa, așa cum a fost pe timpul Daciei Mari și așa cum a precizat-o Marele Patriot și Istoric MIHAI EMINESCU, în poezia „Doina”. Însă, prin Tratatul de la Trianon, semnat la 4 iunie 1920, România a pierdut o parte însemnată din teritoriul național. Cu toate acestea, Ungaria și etnicii unguri din România protestează împotriva Tratatului de la Trianon, cer revizuirea lui și anexarea Ardealului. Toți conducătorii Ungariei de după anul 1918 și cei ai organizațiilor etnicilor unguri din România au jurat că vor acționa, pe toate căile și prin toate mijloacele, pentru dezmembrarea teritorială a României și anexarea Ardealui. Niciodată, autoritățile statului ungar nu au recunoscut atrocitățile săvârșite de unguri împotriva românilor, nu au cerut scuze publice Poporului Român și nici nu s-au angajat să plătească despăgubiri. Nici regii alogeni ai României, nici conducătorii regimului comunist și nici alogenii din conducerea țării noastre, de după decembrie 1989, nu au cerut Ungariei să recunoască atrocitățile săvârșite împotriva a peste 50.000 de români.
Începând din vara anului 2012, autoritățile din conducerea Ungariei acordă cu multă ușurință și într-un timp foarte scurt cetățenia ungară pentru românii care nu cunosc limba ungară, dar care pot dovedi că strămoșii lor au trăit în localități care au făcut parte, în perioada 1867-1918, din Imperiul Austro-Ungar sau din Ungaria Mare, în perioada 30 august 1940-25 octombrie 1944.
Pentru a crește artificial numărul ungurilor din Ardeal, spre 3-4 milioane, Guvernul Ungariei a trecut masiv la acordarea cetățeniei ungare pentru un număr uriaș de români, renunțând practic la condiționările inițiale. Românii care cer să obțină cetățenia ungară nu trebuie să cunoască limba ungară, nici Constituția și imnul Ungariei, nici istoria și geografia acestei țări. Singura lor obligație este să-și depună dosarul la sediile U.D.M.R. ori în Ungaria sau la reprezentanțele sale diplomatice din România. În circa două săptămâni sunt anunțați solicitanții români ca să se deplaseze în Ungaria, peste cel mult o lună de zile, pentru a depune jurământul și a obține cetățenia ungară, inclusiv pașaportul. La data anunțată sunt organizate ceremonii, în multe localități mari și mici din Ungaria, unde, în săli festive și la grămadă, românii pun mâna pe drapelul Ungariei și pe steagul Ungariei Mari, ascultă înregistrarea cu imnul Ungariei și jurământul de credință, iar apoi semnează actele pentru obținerea cetățeniei ungare. După cupa de șampanie, românii deveniți membri ai națiunii ungare sunt duși la spectacole. Unii dintre ei, în semn de mulțumire, au cumpărat și au oferit buchete de flori oficialităților statului ungar. Zilnic, sute sau chiar mii de români din localități din Ardeal, din București și din alte județe ale României se deplasează în Ungaria și obțin cetățenia acestei țări.
Este incredibil, dar adevărat ! Urmașii celor peste 40.000 de români din Ardeal uciși de barbarii și teroriștii unguri în timpul Revoluției Române de la 1848-1849, precum și urmașii miilor de români uciși de bestiile ungurești  în perioada 30 august 1940-25 octombrie 1944, cer în acești ani și obțin cu multă ușurință cetățenia ungară. S-a ajuns, practic, la un fenomen de masă !Până și elevii și studenții etnici unguri din România au fost instruiți de U.D.M.R. și caută să-i convingă pe colegii lor români ca să ceară cât mai mulți, inclusiv părinții și rudele lor, obținerea cetățeniei Ungariei. De ce au recurs și acționează românii pentru obținerea dublei cetățenii, respectiv cea a Ungariei ? La foarte mulți dintre români le-a fost refuzată viza de intrare în S.U.A. pentru a putea face vizite la copii, nepoți sau prieteni. Marea lor majoritate caută să obțină dubla cetățenie româno-ungară pentru a se deplasa fără restricții în S.U.A., Canada și Australia. Alții, cei săraci și foarte săraci, cred în promisiunile de ajutoare materiale și financiare din partea Ungariei. Cei mai mulți dintre români știu că din moment ce au obținut cetățenia Ungariei au dreptul să fie angajați imediat în toate țările membre ale Uniunii Europene, fără niciun fel de condiționări.
Principalii vinovațide umilința, sărăcia și disperarea în care au fost aduși românii sunt cei care s-au aflat la conducerea României post-decembriste, aceia care s-au aliat cu U.D.M.R.,  cei care nu au acționat în Interesul Poporului Român, inclusiv pentru intrarea simultană a țării noastre și a Ungariei în N.A.T.O., Uniunea Europeană și spațiul Schengen. Cu toate că Ungaria și-a retras trupele din Irak și Afganistan, S.U.A. nu a eliminat vizele pentru unguri. Poporul Român cheltuiește în zadar sume uriașe în războiul din Afganistan, iar drept mulțumire S.U.A. menține vizele pentru cetățenii români.
De ce duce Ungaria această politică atât de pragmatică și parșivă? Pentru a justifica în fața marilor puteri și a organismelor Uniunii Europene apropiata cerere de autodeterminare a ungurilor din Ardeal, al căror număr  fictiv speră să treacă, în anii 2013-2014, de 50% din totalul populației. Liderii U.S.L. și P.D.L sunt la curent cu acțiunile concertate ale Ungariei și U.D.M.R.  vizând acordarea facilă a cetățeniei ungare pentru români, cu scopul clar al anexării Ardealului. De aceea, Guvernul Ponta II caută să împartă teritorial România, în paralel cu demersurile și acțiunile anti-românești ale Ungariei !
Această politică de stat a Ungariei și ceea ce se petrece în România, mai ales în ultimele șase luni, se pare că a scăpat Serviciului Român de Informații (S.R.I.) și Serviciului de Informații Externe (S.I.E.), iar Parlamentul și președintele României păstrează o tăcere vinovată. Se pare că,  premierul Victor Viorel Ponta încă nu a aflat toate detaliile de la consilierul personal Gyorgy  Frunda (omul de încredere al Budapestei la Palatul Victoria) despre această acțiune extrem de periculoasă a Ungariei îndreptată împotriva României. Ca atare, la conferința de presă pe tema: „Starea Națiunii”, premierul Ponta a omis acest subiect, al dobândirii cetățeniei ungare de către sute de mii de români get-beget. Din păcate, nici presa românească nu a aflat despre politica de stat a Ungariei, desfășurată în complicitate cu autoritățile Statului Român, cu scopul dezmembrării teritoriale a României și umilirii Poporului Român.

Pentru a nu se dezbate în Parlament și în mass-media această acțiune diabolică a Ungariei și U.D.M.R. împotriva integrității teritoriale a României, Guverul Ponta II a pus la re-re-încălzit  ciorba stricată a vilelor R.A.-P.P.S., moștenită de la guvernele precedente, uitând deliberat privilegiile și cheltuielile uriașe făcute de alogenii aflați în Palatul Elisabeta.

publicat de Ion Coja

Redactor R.B.N. Press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: