Compania Bosch a deschis un centru de pregătire pentru elevi

Bosch Cluj

Compania Bosch – lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, unul dintre principalii chiriaşi ai parcului industrial de la Jucu, a inaugurat recent un Centru de Training în incinta fabricii de componente electronice auto.

Noua construcţie din campusul de la Jucu se întinde pe 4400 metri pătraţi, este prevăzută cu săli de instruire cu un design modern, pentru a oferi cele mai bune condiţii de învăţare, dar şi cu noi laboratoare, dedicate centrului de inginerie Bosch. Valoarea investiţiei în noua clădire şi în echipamentele cu care este prevăzută se ridică la şase milioane de euro. Realizarea acestui Centru de Training a avut ca scop pregătirea elevilor în sistemul educaţional dual, precum şi dezvoltarea continuă a angajaţilor fabricii Bosch, atât pe plan profesional cât şi personal.

Elevii înscrişi în programul de învăţământ dual se vor pregăti în ateliere dotate cu echipamente de ultimă generaţie, care permit pregătirea profesională sistematică în domeniul electronicii şi electromecanicii. În plus, În cadrul Centrului de Training, o echipă dedicată de specialişti va susţine până la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor Bosch, cât şi programe speciale de dezvoltare personală şi leadership, informează Actual de Cluj.

romaniabreakingnews.ro