ROMÂNIA BREAKING NEWS

Comitetul Româno-American pentru Basarabia – mesaj de solidaritate cu prilejul marșului național din16 septembrie 2012 de la CHIȘINĂU

Stimata Actiune 2012, stimate publicatii si dragi prieteni, va trimitem spre publicare si difuzare urmatorul mesaj de solidaritate…


The Romanian – American Committee
for Bessarabia
5150 Leesburg Pike, Alexandria, VA 22302-1030.
8 Septembrie 2012
 
Mesaj adresat confratilor din Grupul “ACTIUNEA 2012”
 
Iubiti frati Romani:
 
      Comitetul Romano-American pentru Basarabia, format din Romani stabiliti in Statele Unite dar cu mare dragoste de tara, va transmite un mesaj de solidaritate cu prilejul marsului national la care veti participa pe 16 septembrie 2012.
      Va felicitam pentru initativa si organizare si va rugam sa ne considerati alaturi de voi! Noi am fost constransi sa parasim tara, dar tara a ramas in sufletele noastre. Suntem si ramanem Romani asa cum si voi dovediti ca spiritul Romanesc nu piere.
 
      Anul acesta s-au implinit 200 de ani de inrobire ruso-sovietica a Basarabiei; 200 de ani de reprimari brutale ale fratilor nostri dintre Prut si Nistru. Opresorul din afara si uneltele lui miselesti dinauntru ne-au arestat, ne-au deportat si ne-au ucis peste un million de confrati. Dumnezeu sa-i aiba in grija lui pe acei martiri ai neamului!
      Noi, cei ramasi in viata, avem datoria sa-i purtam in suflet pe cei ajunsi in lumea dreptilor!
      Avem totodata datoria sa luptam ca pamantul stramosesc de peste Prut sa revina la patria mama! Nici o forta din lume nu poate zagazui acest ideal!
      Dumnezeu judeca in eternitate! Istoria se scrie in timp! Si timpul e de partea noastra!
      Marea Unire se va infaptui pentru ca dreptatea este de partea noastra!
      Comitetul Romano-American pentru Basarabia si milioane de Romani raspanditi pe toate meridianele globului sunt alaturi de voi!
      Sa nu uitam niciodata partea de “Romanie” dintre Prut si Nistru!
      Sa nu-i uitam nici pe Romanii instrainati dincolo de granitele tarii!
      Sa ne unim! Sa reintregim pamantul stramosesc si sa-l prefacem intr-o gradina inbelsugata!
      Nu uitati! dar iertati-i pe cei care v-au oprimat pentru ca asa este crestineste!
     
      Va uram un mars pasnic si plin de succes! Demonstratia Dvs. sa fie o manifestare a dragostei fata de tara a tuturor Romanilor!
                             
                                                                              Asa sa ne ajute Dumnezeu!
In numele Comitetului,
Profesor Doctor Nicolae Dima

Ing. Valentin V. Tepordei

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: