ROMÂNIA BREAKING NEWS

Comisia Europeană vrea să păstreze și după Brexit funcționarii britanici, pe banii țărilor Uniunii Europene

Comisia Europeană vrea să păstreze și după Brexit funcționarii britanici, pe banii țărilor Uniunii Europene

Oficialii UE doresc să îi păstreze pe funcționarii britanici în continuare, deși Marea Britanie nu va mai face parte din UE în urma votului BREXIT de Joi și în ciuda faptului că Albionul nu va mai contribui financiar la fondurile UE.

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetățenilor britanici angajați în executivul comunitar că face toate eforturile pentru a-i păstra pe aceștia în cadrul instituției, chiar dacă Regatul Unit urmează să părăsească Uniunea Europeană, în urmă referendumului național în care alegătorii s-au exprimat pentru exit. Și sindicatul funcționarilor de la Bruxelles a cerut păstrarea angajaților britanici în Comisie.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: