ROMÂNIA BREAKING NEWS

Coloană de tancuri și alte vehicule militare neinscripționate pe străzile din Donețk. Personalul diplomatic australian a fost trimis în România și în estul Poloniei.

Coloană de tancuri și alte vehicule militare neinscripționate pe străzile din Donețk. Personalul diplomatic australian a fost trimis în România și în estul Poloniei.

Potrivit TVR, citat de romaniabreakingnews.ro, personalul diplomatic australian a fost trimis în România și în estul Poloniei. Personalul Ambasadei SUA, care a fost mutat din Kiev în orașul ucraienean Liov, a fost relocat în Polonia din rațiuni de securitate în contextul agravării crizei.  Potrivit sursei citate, un reporter al agenției de știri Reuters a relatat că a văzut o coloană de tancuri și alte vehicule militare neinscripționate pe străzile din Donețk.

Redacția Romania Breaking News reamintește că Vladimir Putin a recunoscut independența Donețk și Lugansk și a ordonat armatei ruse să intre în aceste regiuni pentru „menținerea păcii”. La scurt timp după declarația lui Putin, pe rețelele sociale au început să apară imagini neverificate ale mișcării trupelor ruse. Este vorba despre un convoi care se îndreaptă RPD, dar traseul acestor mișcări nu a putut fi confirmat independent, relatează BBC. citeșye mai mult aici.

Documentele semnate luni seara de către Vladimir Putin intră la ratificare în Duma de Stat marţi dimineaţa, ora 12:00. Vladimir Putin şi Pasechnik (liderul zonei separatiste din Ucraina) au semnat un acord de prietenie, cooperare şi asistenţă reciprocă între Federaţia Rusă şi LPR la Kremlin.

Potrivit SkyNews, coloane de vehicule militare, inclusiv tancuri şi transportoare blindate, au fost văzute la periferia oraşului Doneţk. Potrivit sursei citate, niciun însemn nu este vizibil, dar apariţia vehiculelor a venit la câteva ore după ce Putin a semnat tratate de prietenie cu cele două republici separatiste şi a ordonat trupelor ruse să se desfăşoare în ceea ce Moscova a numit o operaţiune de menţinere a păcii.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: