ROMÂNIA BREAKING NEWS

Colegiul Psihologilor din România, solidar cu victimele incendiului devastator din Club Colectiv si apartinatorii acestora. Voluntarii vor oferi asistenta psihologica gratuita

Colegiul Psihologilor din România, solidar cu victimele incendiului devastator din Club Colectiv si apartinatorii acestora. Voluntarii vor oferi asistenta psihologica gratuita

Solidari cu victimele incendiului devastator din Club Colectiv, Colegiul Psihologilor din România va sprijini autoritatile române pentru acordarea asistentei psihologice gratuite post-trauma pentru victimele incendiului si pentru rudele apropiate acestora.

Colegiul Psihologilor din România a demarat mai multe acțiuni pentru constituirea echipei de psihologi specializați în consiliere psihologică și psihoterapie, care urmează să acorde serviciile de asistență psihologică.

Membrii echipei de psihologi vor colabora cu specialiștii din sistemul public de sănătate și din Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

„Pentru completarea echipelor de specialiști, adresăm rugămintea psihologilor specializați în consiliere psihologică și psihoterapie, care pot acorda servicii psihologice de urgență în mod gratuit, să ne contacteze.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon:  0733.07.34.54  – Colegiul Psihologilor din România.

La Spitalul Clinic de Urgența Bagdasar-Arseni din București, de formarea echipei de lucru se va ocupa Psih. Adrian Socol, tel: 0726.264.231, iar la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri – Dr. Diaconu Gabriel, tel. 0726.101.707”, se arată într-un comunicat al Colegiului Psihologilor din România.

Citește mai mult despre: DOLIU NAȚIONAL PENTRU VICTIMELE NEVINOVATE / TOTUL DESPRE SAGA UNUI COȘMAR NUMIT „Club Colectiv”

Publicat de Dorian Theodor – romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: