ROMÂNIA BREAKING NEWS

Coca-Cola HBC Romania investeste sapte milioane de euro in fabrica din Timisoara. 

Coca-Cola HBC Romania investeste sapte milioane de euro in fabrica din Timisoara. 

Coca-Cola HBC Romania a inaugurat, vineri, in fabrica de la Timisoara, o linie de productie de mare viteza pentru imbutelierea dozelor, in urma unei investitii de sapte milioane de euro. Linia are o capacitate maxima de productie de 90.000 doze/ora si o capacitate zilnica de doua milioane de doze.

Noua linie de imbuteliere a dozelor este, in prezent, cea mai rapida de pe piata locala si are un inalt grad de automatizare de ultima generatie, potrivit Coca Cola.

Capacitatea sa zilnica de productie este de 2 milioane de doze. De asemenea, in cadrul fabricii din Timisoara, se afla linia cea mai eficienta din punct de vedere energetic (410 kW/h) si linia cu cel mai mic consum de apa pe litru de bautura produsa (1,1L). Proiectul a demarat in noiembrie 2016, iar perioada de testare a fost finalizata la sfarsitul lunii mai 2017..

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: