ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ciudata vizită a lui Victor Ponta în Serbia

In timp ce lideri ai comunitatii romanesti din Serbia sunt anuntati ca astazi 18 octombrie la orele 18 se vad la sediul Ambasadei Romaniei la Belgrad cu Primul ministru Victor Ponta, care in cadrul vizitei sale in Serbia le va acorda o scurta intrevedere, biroul de presa al Guvernului si cabinetul Primui ministru nu stiu de nicio vizita in Serbia. Ca sa nu mai vorbim de agenda vizitei.

 

Romanian Global News a sunat la orele 9.30 si la Biroul de presa al Guvernului si la Cabinetul primului Ministru si la Oficiul de comunicare al MAE. Peste tot ni s-a comunicat ca nu se stie nimic de nicio vizita.

Ciudata aceasta lipsa de comunicare in cazul unei vizite care prezinta un interes aparte si care are o importanta aparte. In special fata de cei peste 300.000 de mii de romani/vlahi din Sebia.

Va avea loc vizita? Daca da, va reusi Victor Ponta sa treaca de sindromul securist de “neamestec in treburile interne” si va reusi sa ridice ferm si franc problema nerespectarii drepturilor fundamentale pentru importanta comunitate a romanilor/vlahilor din Timoc?
Vor reusi autoritatile sarbe sa-l abureasca ca “vlasi” nu este acelasi lucru cu “ruman” si sa-l faca sa vorbeasca de cooperare economica in loc de problematica grava a 300.000 de romani/vlahi si de presiunile uriase la care sunt supusi?

Il va pacali ambasadorul Romaniei la Belgrad, Daniel Banu, pe primul ministru si-l va aseza la masa cu infractori ca Cismas sau Magda  pe care ii va prezenta ca lideri ai romanilor din Voivodina?

Sunt tot atatea intrebari la care vom avea raspunsul pe seara. Daca nu cumva intreaga vizita va fi una secreta!

Si apropos! Ati auzit de vreo vizita pe care un prim ministru al Ungariei a facut-o in Romania fara sa viziteze zona unde traieste in majoritate comunitatea maghiara? Cu siguranta nu!

Dar de vizita unui Prim ministru al Romaniei in Timoc ati auzit? Raspunsul este acelasi. NU! De ce oare?
Daca pe Nastase, atunci cand a vrut sa viziteze Timocul, au fost inventate de SIE tot felul de informatii false cum ca ar fi manifestatii impotriva lui acolo, l-au facut sa nu mai mearga, cu Iliescu procedand la fel, oare lui Ponta ce i-au mai inventat?

La vizita lui Basescu au incercat aceeasi intoxicare incercand sa-i anuleze vizita. Noroc ca acesta a avut informatii din teren in timp real si care veneau direct la el pe alt canal si intoxicarea nu a mai tinut.
O fi vreo fratie intre securistii din Romania si cei din Serbia de care nu stim? La un moment dat era una…a banilor! Suna cam asa: Noi va lasam sa vindeti sare si sa faceti bani in Serbia, voi va convingeti sefii de la Bucuresti ca in Timoc nu sunt romani ci altceva…vlahi!

sursa rgnpress

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

  • gabi spune:

    securistii lui base si securistii vechi ai lui ceasca sunt aceiasi, improspatati. Toate cozile de topor din neamul meu, turnatori la secu, sunt basisti convinsi, cu spume la gura contra usl. De ce va mintiti singuri? Caci noi, aici, suntem mai greu de mintit, traim cu minciunile astea cu secu de ani de zile si am devenit imuni la ele. Ia vedeti, nu cumva e vorba de kgb care si-a varat coada? Eu nu afirm, ci doar presupun.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: