ROMÂNIA BREAKING NEWS

ACTUALIZARE FOTO / CINCI ANI DE LA INDEPENDENTA KOSOVO!

ACTUALIZARE FOTO

Vivat KOSOVO !

Viva Kosova, 2013

Aniversarea Independentei Kosovo la Tirana !

Mona Agrigoroaiei

Mona Agrigoroaiei (medalion)

CINCI ANI DE LA INDEPENDENTA KOSOVO!

Duminica, 17 februarie 2013 s-au implinit 5 ani de la independenta Kosovo. Capitala Pristina a fost decorata de sarbatoare. A avut loc si parada militara a trupelor Fortei de Securitate a Statului Kosovo si Politiei din Kosovo. La orele 15 a avut loc sedinta solemna a Parlamentului Kosovo.

Totodata in toate comunele din Kosovo au fost organizate

diferite manifestari culturale pentru a sarbatori cei cinci ani de independent a Kosov. La orele 20 a avut loc concertul final, din centrul Prishtinei.

Kosovo si-a proclamat independenta pe 17 februarie 2008, iar statul Kosovo a fost recunoscut de aproximativ 100 de alte state din intreaga lume.

(Sursa: Gazeta “Bota Sot”, Prishtina)

Nicolae Iorga : „Albanezii nu sunt rude cu noi ci sunt de-a dreptul frati ai nostri.”

De la Mona Agrigoroaiei – Corespondent de presa al R.B.N.Press pentru Albania si Kosovo

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: