ROMÂNIA BREAKING NEWS

Chișinău: Spectacolul compozitorului Eugen Doga „Drumul Amintirilor”, a reunit iubitori de cultură, prieteni, colegi de breaslă, artiști din Republica Moldova și România.

Chișinău: Spectacolul compozitorului Eugen Doga „Drumul Amintirilor”, a reunit iubitori de cultură, prieteni, colegi de breaslă, artiști din Republica Moldova și România.
Maestrul Eugen Doga a oferit la Chișinău, în ziua de 16 mai a.c. un spectacol excepțional la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

La cei ai săi 82 de ani, compozitorul a urcat în scenă pentru a prezenta „Drumul amintirilor” în cadrul unui concert-meditație cu piese îndrăgite, dar și creații noi ale maestrului. Pe scenă au răsunat melodii îndrăgite, dar și creații noi ale maestrului.

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, l-a felicitat pe Eugen Doga, apreciind contribuția sa valoroasă la îmbogățirea patrimoniului nostru național. Maestrul i-a mulțumit lui Pavel Filip pentru cuvintele calde și a spus că de fiecare dată revine cu drag acasă, pentru o reîntâlnire de suflet cu publicul de aici. Iar concertul de astăzi îl închină mamei sale, dar și tuturor mamelor nemuritoare.

Concertul a reunit iubitori de cultură, prieteni, colegi de breaslă, artiști din Republica Moldova și România.

Operele marelui compozitor Eugen Doga sunt apreciate atât în țară, cât și peste hotare, iar celebrul vals „Gingașa și tandra mea fiară” a fost desemnat de către UNESCO drept cea de-a patra capodoperă muzicală a secolului trecut.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: