ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ceva e putred în (NOUA) DANEMARCĂ ! Atac perfid, fără precedent la credința și valorile creștinismului

Mi-ar fi placut într-un mod cu totul și cu totul deosebit să vă vorbesc astăzi despre Danemarca așa cum poate unora vă este cunoscută, o țară, o națiune care a reușit să facă dintr-un un stat, un loc unde traiul și viața reprezinta mai presus de orice un standard la care aspiră orice om de pe planetă, o țară la care ne uităm cu admirație dar și cu o oarecare invidie. Însă evenimente tulburătoare care încă se află în derulare în această țară, evenimente care după cum veți vedea au creat deja un precedent periculos care se poate răsfrânge ca o lovitură năprasnică asupra valorilor noastre creștine, se constituie ca un nor negru ce face să pălească tot cee ce am ajuns să admirăm legat de Danemarca, cunoscută din vechime drept locul de origine al vikingilor, apoi, mai a proape de vremurile noastre, drept o mare putere economică nord-europeană. 

Kongeriget Danemark – Regatul Danez, care s-a transformat într-o națiune modernă și prosperă, în care îngrijirile medicale sunt un drept civil, de notorietate fiind serviciile sale foarte bune de ingrijire a copilului, în care parintii isi pot lua un an concediu platit pentru ingrijirea copilului dupa nastere sau adoptie, într-un mod flexibil, Danemarca, țara în care toți părinții cu copii mici au acces la centre de ingrijire pentru copii subvenționate de stat și în care educația de top este gratuită, Danemarca, țara celor mai fericiți oameni din lume (pe primul loc in cadrul raportului World Happiness Report – lider in clasamentul fericirii globale), Danemarca țara cu un spirit comunitar si o cultură civica mult superioară altor state europene cu populație mai mare sau cu o traditie mai lunga, se transformă azi luând direcția  spre cea mai neagră eră a creștinismului, creștinism ale cărui principii au stat și stau la temelia societății moderne de azi.

Iata cum se conturează la orizont o Nouă Danemarcă:

În Regatul Danez fost de curând adoptată o lege care obligă toate confesiunile (nu doar pe cea luterană, majoritară ci pe absolut toate câte există la ora actuală pe cuprinsul Regatului Danez) să oficieze căsătoriile între cuplurile homosexuale. 

Ei bine da! Ați auzit bine! Biserica obligată prin lege să înfăptuiască un sacrilegiu. Potrivit legii, preoții au dreptul de a refuza să oficieze ceremonia, însă episcopii sunt obligați (prin lege) să găsească înlocuitori. Cu siguranță o mare încercare va fi pe capul preoților creștini din Regatul Danemarcei și aici trebuie menționat că și Biserica Ortodoxa Română care are parohii pe cuprinsul acestui stat face obiectul acestei legi. Consecințele unei astfel de situații depășesc orice imaginație. 

Manu Sareen (născut 16 mai 1967 în India), este Ministrul pentru Egalitate și Culte și al Cooperării Statelor Nordice în Cabinetul Helle Thorning-Schmidt, membru al Consiliului orașului Copenhaga, ales de Partidul Social Liberal Danez .

Promotorul acestui act normativ este Ministrul Cultelor, Manu Sareen, un agnostic declarat.

„E foarte important să le oferim tuturor membrilor bisericii posibilitatea de a se căsătorii”, a declarat Saaren.

Dincolo de aparențele înșelătoare și alunecoase ale argumentelor promovate de ministrul danez, situația creată este de o gravitate colosală pentru credința și valorile noastre creștine. Conform legii adoptate, preoții au libertatea de de a refuza oficierea, însă episcopul nu are acelaș drept, el este obligat să scoată din „pământ din iarbă verde” alți preoți care să schimbe pe cei care au refuzat și cine știe poate că va și găsi unii cu și mai puține remușcări căci vorba aceea „gradina lui Dumnezeu este mare iar diavolul nu doarme”.

Iată deci cum un ministru al Cultelor, ateu, moare de grija „membrilor bisericii”, ca nu cumva să fie discriminați, „…în fața lui Dumnezeu”. Mă întreb  pe drept cuvânt de care Dumnezeu mai putem vorbi în cazul acesta?

Cu siguranță acest teatru grotesc și absurd care se desfășoară azi în Danemarca, nu mai reprezintă etalonul și modelul care au consacrat Danemarca așa cum o știm. Vorbim acum de o Nouă Danemarcă.

Noua Danemarcă reprezintă azi, în ciuda celorlate valori ale civilizației care au ridicat-o, cel mai tăios și frontal atac la Sacrificiul lui Hristos de la răstignirea Sa încoace.

Noua Danemarcă –  Statul care constrânge Biserica să calce în picioare Creștinismul!

Credința Creștină și Biserica (Trupul lui Hristos), acceptă existența păcatului și tratează cu toată dragostea și înțelegerea pe cei păcătoși, sperând în îndreptarea lor și la întoarcerea spre Hristos a celor rătăciți, însă în nici un caz nu poți să îndrăznești măcar cu gândul să concepi o monstruzitate mai mare ca obligarea prin lege a Bisericii lui Hristos SĂ BINECUVÂNTEZE PĂCATUL!

NOUA DANEMARCĂ consfințește practic punerea în scenă a luării unei decizii sub auspiciile cele mai perverse și mai diabolice constrângeri a opțiunii: ori Biserica refuză să se supună și se plasează astfel în afara legii, întorcându-se la era de dinaintea Edictului de la Mediolanum al lui Constantin Cel Mare din anul 313, ORI Biserica se supune legilor și atunci vorbim de plasarea ei în afara lui Hristos. Cu siguranță vor fi situații și situați de la un cult religios la altul.

Realitatea religioasă creată în NOUA DANEMARCĂ ( îi spun așa pentru a nu păta și întina ceea ce înseamna Danemarca de până la adoptarea acestei legi, țară etalon al civilizației ), cu siguranță nici Stalin nu ar fi putu visa la asemenea monstruozitate. Era neagră a comunismului a demolat biserici, a ucis, a torturat, a închis, deportat și a persecutat preoți și credincioși de toate categoriile, a schingiuit și sluțit suflete însă nu a ajuns la performanța de a OBLIGA BISERICA LA PERVERTIRE.

Putem enumera tot felul de sacrilegii, presiuni și persecuții fără seamăn petrecute la adresa bisericii și credincioșilor în cumpliții ani ai comunismului, însă în cadrul Bisericii, se continua oficierea Sfintei Liturghii respectând Sfintele Taine și dogma creștină.

NOUA DANEMARCĂ va atașa etichetele de intoleranță, discriminare, fundamentalism, extremism, poate chiar și de fascism(că este la modă), homofobie și cine mai știe cate se vor mai găsi, la adresa celor ce vor râmâne verticali și fideli față de Sacrifciul Suprem înfăptuit de Hristos pe Golgota.

Trebuie însă specificat din capul locului, că această NOUĂ DANEMARCĂ, care vrea să arunce in negura cea mai întunecată, civilizația creată până acum, exclusiv pe valorile generate de credința creștină, este exponenta manifestării neverosimil de recrudescentă a Stângii Occidentale, a NEO-MARXISMULUI care nu vizează în nici un fel binele particular al unei comunități și nici al unei națiuni. Cu atât mai mult această „Stângă Occidentală” nu este interesată de „binele” pederaștilor, nici a pedofililor, nici a feministelor și nici a altor presupuși discriminați, care chipurile vor să să se emancipeze.

Noua Stângă, (Neo-Marxismul) care consfințește azi o NOUA DANEMARCĂ, urmărește de fapt însăși anihilarea Creștinismului, izbind acum, cu toată forța dreptului și a legii statului, în Instituția sa fundamentală, printr-o lege care mai devreme sau mai târziu, va forța căderea celor mai slabi din sânul prelaților, de orice confesiune ar fi și în mod invitabil va duce la călcarea în picioare a însăși tainelor din Credința Ortodoxă, lucrare sfântă, instituită de Dumnezeu întrupat, prin care, într-o formă văzută, se împărtășește primitorului harul divin nevăzut. Sa ne întelegem, această situație șocantă de neimaginat și de neconceput pentru cei cu credință în Dumenzeu este perfect plauzibilă căci așa cum am mai spus, noua lege daneză este pentru toate confesiunile inclusiv pentru confesiunea creștin ortodoxă și pe cale de consecință, cum se întamplă de obicei, precedentul o dată realizat va fi un „exemplu solid” și „demn de urmat” și pentru alți „fără de conștiință și credință” din celelalte spații europene.

Închei cu speranța că această NOUĂ DANEMARCĂ nu este decât un vis urât care se va sfârși o dată cu trezirea la realitate a conștiințelor curate din DANEMARCA care vor și pot schimba drumul angajat spre hăul civilizației și al credinței din propria țară.

Altfel, cu siguranță „…Ceva este putred în (NOUA) Danemarcă.”

Dorian Theodor

Redactor R.B.N. PRess

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: