ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cel mai mare eșec al forțelor speciale ruse din istoria existenței sale, din 1950 încoace

Cel mai mare eșec al forțelor speciale ruse din istoria existenței sale, din 1950 încoace

Armistițiul pe aeroportul din Donețk i-a ajutat pe militarii ucraineni să planifice o operațiune de a atrage inamicul în capcană. În consecință, și-au pierdut viața cel puțin 100 militari ai Forțelor Armate ruse, o parte dintre ei fiind din unitățile de informații și forțe speciale, alții fiind militanți din Caucazul de Nord, din Osetia și Daghestan.

Alte pierderi imense ale forțelor speciale sunt: necesitatea rapidă de a îngropa după obiceiul islamic soldații decedați, dar dovezile pe care le-a primit partea ucraineană privind folosirea militarilor ruși pe teritoriul Ucrainei, care au pus într-o poziție dificilă comandanții ruși.
Toate cadavrele “oaspeților nepoftiți” sunt în zona controlată de “kiborghi” (astfel îi numesc rușii pe militarii ucraineni care luptă pentru apărarea aeroportului / oameni-roboți – greu de ucis).

Prin urmare, indiferent cât le-ar fi fost de greu, generalii ruși și-au călcat pe orgoliu și au cerut comandanților ucraineni un armistițiu.

Cadavrele le vom da. Curios este cum vor explica comandanții ruși cel mai mare eșec al forțelor speciale din istoria existenței sale, de la 1950?
În general, se pare că Cecenia și Siria iar acum Ucraina nu i-a făcut pe amărâții de războinici ai Kremlinului să se învețe minte.

Unitățile cu destinație specială și forțele de informații sunt încă utilizate în principal pentru acțiuni de atac, care categoric se opun elementelor de bază ale măsurilor lor militare. Prin urmare acest lucru duce la ideea că toate așa-numitele „reforme militare ruse” au fost exagerate. Autorii și executanții acestei reforme nu au reușit să fundamenteze temelia unei mașinării militare a unei armate puternice.

Video – forțe speciale ruse capturate de armata ucraineană:

Militarii ruși, care luptă pe teritoriul Ucrainei deja de jumătate de an nu mai impresionează:

– Acțiuni după șablon
– Pregătire ce lasă de dorit
– Pierderi imense

În consecință, forțele speciale au fost folosite doar ca infanterie, pregătită un pic mai bine, spre deosebire de ceilalți, dar în cazul acesta, la rândul lor, intră în vigoare sinistra incapacitatea cronică a comandamentului rus de a planifica în mod corespunzător și a demara operațiunile militare.

Deja de trei luni acești clovni nu reușesc să acapareze aeroportul din Donețk, atacând chiar de mai multe ori pe zi, și având asupra lor tot felul de armament care le-ar permite să învingă.

Nu le este de ajutor nici utilizarea unităților de elită. Toți acești vulturi, ușor-ușor sunt adunați pe bucăți, împachetați și trimiși la umbra mestecenilor. O parte din ei încă se plimbă prin preajma aeroportului, iar alții prin preajma altor orașe ale acestei țări.

Surse: Press TV News, inforesist.org, timpul.md prin R.B.N. Press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: