ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cel mai important producător mondial de echipamente audio – Sennheiser, va construi la Brașov a patra fabrică. România alături de Germania, Irlanda şi SUA pe harta giganților din domeniu

Cel mai important producător mondial de echipamente audio – Sennheiser, va construi la Brașov a patra fabrică. România alături de Germania, Irlanda şi SUA pe harta giganților din domeniu

Sennheiser, unul dintre cei mai importanţi producători globali de căşti, microfoane şi sisteme de transmisie wireless, anunţă că va construi o fabrică la Braşov. „Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii, noua bază de producţie va asigura pentru Sennheiser şi mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piaţă. După finalizarea construcţiei, programată anul acesta, fabrică din Braşov se va concentra iniţial pe producţia de electronice destinate publicului larg”, spune compania. Fabrica va fi în Industrial Park Braşov care este situat în apropierea oraşului Ghimbav, potrivit hotnews.ro citatat de RBN Press.

„De mai mulţi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creşteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producţie europeană şi, în acelaşi timp, ne extindem reţeaua de distribuţie din Europa. Aceste acţiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producţie, dar şi capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerinţe de piaţă dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO al companiei.

„Unul dintre principalele motive pentru care am ales Brașovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană”, a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser. „Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu Industrial Park Braşov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie în a asigura standardele de înaltă calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre”, a completat Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

Noua fabrică se va concentra pe producţia de electronice destinate publicului larg. Fabrica va fi în Industrial Park Braşov care este situat în apropierea oraşului Ghimbav, la 7 km de Braşov. Printre companiile prezente în parcul industrial se numără Continental, Preh şi ICCO Systems.

„Pentru a îmbunătăţi schimbul de experienţă, intenţionăm să intensificăm relaţiile dintre cele patru fabrici Sennheiser”, spune Andreas Sennheiser. În timp ce fabrică din Tullamore, Irlanda, produce în special monitoare de studio şi traductoare acustice, la sediul central din Wedemark producţia este concentrată în special pe produse premium şi profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru pieţele americane şi asiatice sunt produse la fabrică din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.

În total, Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări şi parteneri comerciali în peste 50 de ţări.

Fondată în 1945, Sennheiser continuă să fie o afacere de familie şi este astăzi unul dintre cei mai importanţi producători globali de căşti, microfoane şi sisteme de transmisie wireless. Compania are 2.800 de angajaţi şi din 2013 este condusă de Daniel Sennheiser şi Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generaţie a familiei care a fondat compania. În 2016, Grupul Sennheiser a avut vânzări totale de 658,4 milioane de euro.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: