Cea mai mare conferință de psihologie organizată în România. Peste 150 de specialiști din întreaga lume au vorbit despre IUBIRE!

Stațiunea Venus din județul Constanța a găzduit, în perioada 21-25 septembrie 2016, cea mai mare conferință internațională de psihologie organizată până în acest moment în țara noastră (EUROTAS 2016), în cadrul căreia specialiștii au dezbătut tema iubirii și a miracolelor  petrecute in viața noastră datorită ei.
conferinta_internationala_despre_iubire_in_romania
Manifestarea științifică a fost organizată de Asociația Română pentru Cunoaștere și Intervenție Psihologică, în parteneriat cu Asociația Europeană Transpersonală (EUROTAS), Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală, Asociația Internațională Transpersonală și Asociația Americană Transpersonală și este creditată de Colegiul Psihologilor din România. Conferința este organizată în contextul în care specialiștii au măsurat, printr-un inedit experiment, că acest sentiment, pe care noi îl numim iubire, generează cea mai puternică emoție pe care corpul uman o poate manifesta, aceasta nefiind produsul minții noastre, ci doar coordonată de mintea noastră.

În același timp, psihologii au descoperit că, în societatea modernă, creierul uman a generat un sistem alternativ care estompează și chiar modifică substanțial fluxul de iubire ce ne curge prin fiecare celulă a corpului nostru. Din această cauză, mintea noastră ne-a împins să iubim condiționat, unilateral, consecintele fiind stresul, anxietatea, depresia sau frica.

Tot în cadrul manifestării științifice, reputați profesori universitari și cercetători din întreaga lume vor prezenta implicațiile pe care le are cea mai populara expresie din lume – “Te iubesc!” și cum aceste  simple cuvinte pot coborî filtre mentale care blochează iubirea să se manifeste la cel mai înalt nivel. Prelegeri vor susține doctori în psihologie din întreaga lume, precum: Israel, Brazilia, Argentina, Rusia, Africa de Sud, Mexic SUA, țări din Europa, Australia etc.

“Avem onoarea ca România să gazduiască una dintre cele mai mari conferințe internaționale de psihologie organizate în lume, primind cercetători de renume din peste 30 de țări. Tema este foarte ofertantă, atât pentru noi, ca specialiști, cât și pentru societate în ansamblul ei, deoarece tratează cel mai frumos sentiment pe care ființa umană il experimentează: iubirea. Cu atât mai interesantă va fi întreaga dezbatere, cu cât vor fi prezentate opinii din diverse culturi și școli de gândire, iar concluziile generale ne vor ajuta să găsim metode eficiente de a gestiona acest profund sentiment”, declară drd. Anghel Ilie Grădinaru, președintele Asociației Române pentru Cunoaștere și Intervenție Psihologică și organizatorul Conferinței Eurotas 2016 – “Love – the eternal miracle”.

Website-ul oficial al Conferinței – http://www.eurotas2016.com/.

romaniabreakingnews.ro