ROMÂNIA BREAKING NEWS

Cea mai bogată româncă, Veronica Guşă de Drăgan, intră pe piaţa românească cu cele mai noi tehnologii pentru ambalaje din materiale reciclabile

Cea mai bogată româncă, Veronica Guşă de Drăgan, intră pe piaţa românească cu cele mai noi tehnologii pentru ambalaje din materiale reciclabile

Daniela-Gusa-Dragan

Cu investiţii de peste 400 de milioane de euro în ultimii zece ani în Europa, firma Veroniki Holding, deținută de cea mai bogată româncă, Daniela Veronica Guşă de Drăgan,  intră pe piaţa de ambalaje din materiale reciclabile din România şi deschide o fabrică în comuna Conteşti, Dâmboviţa.

Investiţia, în valoare de peste 10 de milioane de euro, extinde domeniul de activitate al grupului, prin producţia de ambalaje tip r-PET pentru industria alimentară din România.

Fabrica nou realizată are un laborator propriu, unde sunt utilizate ehnologii de ultimă generaţie, certificate EFSA (European Food Safety Authority) de către Institutul Fraunhofer (Germania), cu standardele de management ale calităţii implementate (BRC IoP V, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), pentru a îndeplini toate condiţiile de siguranţă alimentară, producţia de caserole şi folie PET fiind estimată la 8.500 tone anual şi desfaşurată pe o suprafaţă de 5.200 mp, arată un comunicat al companiei.

La inaugurare, Adrian Niţică, director general Veroniki EcoGroup a declarat pentru presă:

„Începând cu data de 8 septembrie 2017, vom produce în fabrica de la Conteşti, prin procesul de termoformare, caserole destinate ambalării diferitelor tipuri de carne şi produse din carne, precum şi diverse caserole cu capac destinate ambalării produselor vrac din cadrul marilor reţele de magazine alimentare. Tehnologia inovativă, desfăşurată în conformitate cu standardele europene, va permite ca ambalajele noastre să fie personalizate şi pentru tipuri de produse speciale”

Inaugurarea de vineri a avut loc în prezenţa Danielei Veronica Guşă de Drăgan, preşedintele Veroniki Holding, a lui Christos Christofides, CEO Veroniki Holding, şi a lui Hans Joachim Boekstegers, CEO Multivac.

Veroniki Holding a fost creat în 2010 de către Veronica Guşă de Drăgan, ca structură unică de coordonare a Grupului Drăgan, operativ din 1948, an în care Iosif Constantin Drăgan a constituit societatea Butan Gas.  Grupul de firme Veroniki Holding operează pe piața din Italia, Grecia, România, Germania, Polonia, Austria, Serbia, Spania şi Franţa, cu peste 1.500 de angajaţi, şi activează în domenii precum GPL, energia renovabilă, în sectorul medical, sectorul naval, cu investiţii şi în piaţa imobiliară, fiind implicat şi în numeroase activităţi de responsabilitate socială.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: