ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ce s-a discutat în Consiliului de Securitate Națională și Apărare a Ucrainei?

Ce s-a discutat în Consiliului de Securitate Națională și Apărare a Ucrainei?

Potrivit Instituției Prezidențiale a Ucrainei, președintele Volodimir Zelenski a susținut o ședință urgentă în cadrul Consiliului de Securitate Națională și Apărare, la care reprezentanți ai sectorului de securitate și apărare au raportat despre situația din Ucraina și la granițele acesteia de stat, informează romaniabreakingnews.ro

Potrivit secretarului Consiliului de Securitate și Apărare Națională, Oleksiy Danilov, membrii Consiliului de Securitate și Apărare Națională au audiat-o și pe procurorul general Iryna Venediktova. Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare a menționat că statul își va îndeplini toate obligațiile față de cetățenii săi – rezidenți ai teritoriilor ocupate temporar din regiunile Donețk și Lugansk, care își vor exprima dorința de a se muta în partea controlată a Ucrainei.

Dacă este necesar, Ucraina este, de asemenea, pregătită să extindă aceste angajamente. Potrivit lui Oleksiy Danilov, președintele nu a închis ședința Consiliului de Securitate și Apărare Națională, iar dacă va fi necesar, membrii Consiliului de Securitate și Apărare Națională se vor reuni din nou rapid. „Întâlnirile vor avea loc în scurt timp, dacă este necesar. Toți membrii Consiliului de Securitate Națională și Apărare sunt pregătiți să lucreze. Sectorul a fost pus în funcțiune 24/7”, a spus Oleksiy Danilov.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: