ROMÂNIA BREAKING NEWS

Când e vorba de pâine, găgăuzii nu mai sunt așa de separatiști! Exemplu din RM – Franzeluța preluat de Comrat

Când e vorba de pâine, găgăuzii nu mai sunt așa de separatiști! Exemplu din RM – Franzeluța preluat de Comrat

După ce Franzeluța a reluat producerea pâinii sociale și a îndemnat și ceilalți producători, iată că la Comrat autoritățile locale au început să repartizeze pâine socială.

29544_pain.lPotrivit portalului www.gagauzmedia.md,  de pâine socială la Comrat beneficiază invalizii, familiile cu mulți copii, pensionarii de peste 80 de ani, etc. Aceștia primesc taloane pentru 10 pâini pe lună.

Specialistul pentru relații cu publicul Anastasia Arabadji a comunicat că numărul celor care primesc taloane pentru pâine oscilează de lună la lună. Spre exemplu, până la această dată 580 de persoane au primit taloane, dar numărul acestora va crește până la sfârșitul lunii.

La sfârșitul săptămânii trecute Combinatul de panificație „Franzeluța” din Republica Moldova a pus în funcțiune o linie de producție a unui nou sortiment de pâine, denumit generic „pâinea socială”. Astfel, noul sortiment de pâine poate fi găsit pe toate rafturile magazinelor din lanțul de desfacere „Franzeluța”. Pâinea socială costă 3 lei. Combinatului furnizează zilnic circa 3 tone de pâine socială.

Directorul general al ”Franzeluța” S.A., Boris Andros, crede că prin introducerea noului sortiment de pâine, întreprinderea va răspunde nu doar cererii unui segment important de consumatori, dar și unei nevoi sociale. ”Întreaga societate trece acum printr-o perioadă dificilă. Iată de ce este important să venim cu un produs pentru toate buzunarele, mai ales că am fost încurajați de conducerea Guvernului că vom fi susținuți în acest demers. Prin această pâine vrem să ne respectăm standardele de calitate ale produselor „Franzeluța” și să ne confirmăm, astfel, bunul renume pe care îl avem în rândul consumatorilor din Republica Moldova”, a menționat Boris Andros.

Compania Franzeluța a reluat producerea pâinii sociale după o întrevedere a conducerii acesteia cu premierul Pavel Filip care a solicitat identificarea resurselor pentru a asigura prețuri mai accesibile la pâine și ulei. Guvernul a aprobat o cantitate de grâu din rezervele statului, acordată cu împrumut companiei Franzeluța, cu termen de restituire dupa roada nouă.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Exemplu Franzeluța preluat de Comrat

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: