ROMÂNIA BREAKING NEWS

Campania IASL a ajuns în județele Sibiu și Vâlcea

Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”, derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și instituțiile partenere a ajuns astăzi, 17 aprilie, în județele Sibiu și Vâlcea.

Subsecretarul de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Victor Ionescu, împreună cu reprezentanții instituțiilor partenere, a prezentat, la Sibiu, cele mai importante elemente ale campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ediția 2019 în prezența a peste 150 de participanți. Demnitarul le-a vorbit acestora despre importanța informării în prealabil a cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată ce iau decizia să plece să lucreze, să studieze sau să se stabilească dincolo de granițele țării.

Evenimentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Independența” și au participat reprezentanți ai CJ Sibiu, ai Instituției Prefectului județului Sibiu, inspectorul școlar general, Novac Emilian Marius  precum și reprezentanți ai ANITP, ITM, AJOFM, cadre didactice și elevi de la școlile din județ.

În aceeași zi, Victor Ionescu a prezentat campania IASL în județul Vâlcea la Râmnicu-Vâlcea. Evenimentul s-a bucurat de prezența prefectului județului Vâlcea, Florian Marian, administratorului public al județului Vâlcea,  Adrian Mihăilă, inspectorului școlar general, Andra Bică, precum și a reprezentanților ANITP, ITM, AJOFM.

La evenimentul de la Râmnicu Vâlcea au participat peste 200 de participanți, elevi, studenți și directori ai liceelor din județ..

Campania IASL continuă în toate județele țării.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.