ROMÂNIA BREAKING NEWS

Campania IASL a ajuns în județele Sibiu și Vâlcea

Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”, derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și instituțiile partenere a ajuns astăzi, 17 aprilie, în județele Sibiu și Vâlcea.

Subsecretarul de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Victor Ionescu, împreună cu reprezentanții instituțiilor partenere, a prezentat, la Sibiu, cele mai importante elemente ale campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ediția 2019 în prezența a peste 150 de participanți. Demnitarul le-a vorbit acestora despre importanța informării în prealabil a cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată ce iau decizia să plece să lucreze, să studieze sau să se stabilească dincolo de granițele țării.

Evenimentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Independența” și au participat reprezentanți ai CJ Sibiu, ai Instituției Prefectului județului Sibiu, inspectorul școlar general, Novac Emilian Marius  precum și reprezentanți ai ANITP, ITM, AJOFM, cadre didactice și elevi de la școlile din județ.

În aceeași zi, Victor Ionescu a prezentat campania IASL în județul Vâlcea la Râmnicu-Vâlcea. Evenimentul s-a bucurat de prezența prefectului județului Vâlcea, Florian Marian, administratorului public al județului Vâlcea,  Adrian Mihăilă, inspectorului școlar general, Andra Bică, precum și a reprezentanților ANITP, ITM, AJOFM.

La evenimentul de la Râmnicu Vâlcea au participat peste 200 de participanți, elevi, studenți și directori ai liceelor din județ..

Campania IASL continuă în toate județele țării.