ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bun venit în echipa R.B.N. PRESS doamnei profesor Eleonora Cercavschi

Dupa cum ne-a anuntat  colegul nostru Dacian Dumitrescu,  doamna profesor Eleonora Cercavschi, s-a alaturat proiectului nostru de presa, alaturi de colectivul nostru.

În numele întregii echipe redactionale, doresc sa urez un inimos bun venit doamnei profesor, care  indeplineste  functia de Director al liceului „Ștefan Cel Mare” din orașul Grigoriopol si cea de Președinte a  Asociației “Lumina” a Pedagogilor Transnistreni  din Republica Moldova.

Cu totii ii admiram curajul si verticalitatea in fata neajunsurilor create de regimul separatist al autoproclamatei Republici Transnistrene.

Cristian Manoilescu

 R.B.N.PRESS

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: