ROMÂNIA BREAKING NEWS

Bugetul pentru instituțiile din domeniul securității naționale se dezbate în ședința CSAT

Bugetul pentru instituțiile din domeniul securității naționale se dezbate în ședința CSAT

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a fost convocat de către președintele Klaus Iohannis, la 31 ianuarie 2017, ora 12.30, pentru a analiza proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale pentru anul 2017. Potrivit unui comunicat al Președinției, CSAT a primit de la Guvern proiectul de buget, la 27 ianuarie 2017.

Președintele Klaus Iohannis a decis săptămâna trecută convocarea acestei ședințe a CSAT după ce proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT. Administrația Prezidențială a precizat vineri că Executivul a decis, în acest an, să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituțiile din domeniul securității naționale.

Guvernul își va susține punctele de vedere în privința proiectului de buget pe anul 2017 în ședința CSAT de marți, a afirmat duminică premierul Sorin Grindeanu.

„Vom merge marți, la CSAT (…) Vă spun cu toată fermitatea, ca să nu existe surprize. Ne susținem punctele de vedere și nu există schimbări. Asta este viziunea noastră pentru bugetul pe anul 2017”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ședința CSAT a început la ora 12.30 la Palatul Cotroceni și este prima reuniune la care participă membrii Guvernului Grindeanu.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: