ROMÂNIA BREAKING NEWS

București – Spectacol multimedia unic în Europa – Proiecție gigant – Explozie de culoare, lumină, laser…

Palatul Parlamentului a devenit un ecran gigant, pe care sa proiectat iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa.
București – Spectacol multimedia unic în Europa – Proiecție gigant – Explozie de culoare, lumină, laser…

Sâmbata, 19 septembrie 2015, Palatul Parlamentului a devenit un ecran gigant, pe care sa proiectat iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa.
La iMapp Bucharest 555 au fost proiectate 5 show-uri a cate 5 minute și 55 de secunde, pe cea mai impresionantă suprafață pe care o poate oferi o clădire. Deși fațada Palatului Parlamentului a mai fost folosită pentru proiecții, este prima dată când este încorporată într-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20.000 de metri patrati.

Video: Explozie de culoare, lumină, laser – Spectacol multimedia unic in Europa – Proiecție gigant (înregistrare și editare video – RBN Press: Dorian theodor și Vasile Claudiu)

 

Foto: în așteptarea concursului de proiecție…

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (6)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (2)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (8)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (3)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (4)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (5)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (1)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (1)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (7)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (9)

Show_gigant_iMapp_Bucharest_555 (10)

Sursa foto: Album RBN Press – https://www.flickr.com/photos/124966268@N08/albums/72157658485951970

Sursa video: RBN Press – https://www.youtube.com/watch?v=3bcUlWhUl44

Publicat de Dorian Theodorromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: